Arama
Arama Sonuçları
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
TÜRKAV'ın acı günü: Babasını kaybetti
TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Kamil Çonkor'un babası Hasip Çonkor vefat etti.
Türkav, Ilgaz doruğundaki bayrağı tekrar dalgalandırdı
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından bugün Ilgaz dağlarının 2.587 m ile en yüksek zirvesi olan Büyük Hacet Tepesi’ne bayrak asma etkinliği gerçekleştirildi.
Kur’an kursu öğrencilerine ‘manevi’ gezi…
TÜRKAV ve Kutlu Bilgi Derneği işbirliğiyle düzenlenen Yaz Kur'an Kursu’ndaki çocuklara yönelik gezi programı gerçekleştirildi.
‘Türk Milleti, hainlere gereken cevabı verdi’
TÜRKAV ŞUBE BAŞKANI KAMİL ÇONKOR’DAN ’15 TEMMUZ’ AÇIKLAMASI...
Nasrullah’ta mehter sesleri yükseldi
Türkav Kastamonu Şubesi tarafından İstanbul’un Fethi’nin 570. yıl dönümü münasebetiyle 34.Geleneksel Fetih-Fatih Kastamonu programı Nasrullah Meydanında coşkulu bir törenle kutlandı.
Kastamonu sokaklarında fetih coşkusu
Kastamonu’da İstanbul’un fethi kutlandı.
Türkav’dan Fetih-Fatih-Kastamonu etkinliği yapılacak
Türkav Kastamonu Şubesi tarafından İstanbul’un Fethi münasebetiyle geleneksel olarak düzenlenen Fetih-Fatih-Kastamonu programı bu yıl 29 Mayıs Pazartesi günü bir dizi etkinlikle gerçekleştirilecek.
Türkav’dan Kût’ül Amâre ve Kastamonu söyleşisi
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından “Türkav Bilim ve Kültür Söyleşileri’nin 5. programında Kut’ul Amâre Zaferinin 107. yıldönümü dolayısıyla “Kût’ül Amâre ve Kastamonu” söyleşisi gerçekleştirildi.
TÜRKAV’dan Adıyaman’a ‘kardeşlik’ seferi…
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi, 6 Şubat depreminde ağır hasar alan Adıyaman’ı ziyaret etti.
Alparslan Türkeş dualarla anıldı
4 Nisan 1997 tarihinde vefat eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş için mevlit okutuldu.
Mehmet Feyzi Efendi, konferansla anlatıldı
Kastamonu'da düzenlenen konferansta İslam Alimi Mehmet Feyzi Efendi'nin hayatı konuşuldu.
Mehmet Feyzi Efendi, bu yıl da etkinliklerle anılacak
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından, Kastamonu Belediyesi ve Kutlu Bilgi Derneği'nin katkılarıyla hazırlanan Mehmet Feyzi Efendi’yi anma ve anlama programı, bu yıl 5 Mart 2023 Pazar günü düzenlenecek.
TÜRKAV, Hacı Eşref'i dualarla andı
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından şehrimizin manevi karakterlerinden Hacı Eşref diye meşhur olan Eşref Özbenli, merkez Küçüksu Köyü yakınlarındaki mezarı başında, vefatının 47. yıldönümünde dualarla anıldı.
TÜRKAV’dan söyleşi ve istişare programı
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi’nin düzenlediği ‘Bilim ve Kültür Söyleşileri’nin 3. programında MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Ziya Yılmazbilen’in konuşmacı olduğu ‘Gıda Ekonomisi ve Enflasyon’ konulu söyleşi ve TÜRKAV 2023 Genel İstişare Toplantısı yapıldı.
TÜRKAV'dan ahde vefa
TÜRKAV Kastamonu Şubesi tarafından, Kastamonulu Alperenlerden Muzaffer Ertaş için vefatının 5'nci yılında kabri başında anma programı düzenlendi. Programa MHP il Başkanı Emre Şahin, Merkez İlçe Başkanı Ayhan Özmen, Kamu Sen İl Temsilcisi Nedim Afacan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, Şeyh Şabanı Veli Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Çifçi, MHP Milletvekili Aday Adayı Emin Çınar, Araç Müftüsü Numan Dülger ve çok sayıda vatandaş kaldı.
TÜRKAV, Turan hayalini canlandırdı
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından 9. Tarih ve Kültür Gecesi yapıldı. Programa Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, MHP il Başkanı Emin Çınar, Ülkü Ocakları il Başkanı Fatih Yiğit, Kamu-Sen Başkanı Nedim Afacan ve Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları, Şeyh Şabanı Veli Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Çifçi, Kutlu Bilgi Derneği Başkanı Ahmet Emiralioğlu, Kastamonu Üniversitesinden öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
“Geçmişini bilmeyen, geleceğini de bilemez”
Kastamonu'nun manevi büyüklerini anma etkinlikleri kapsamında 8’ncisi düzenlenen 13. yüzyılda yaşamış Deveci Sultan (Yusuf Horasani) Hazretlerini anmak üzere TÜRKAV tarafından program düzenlendi.
“Türk milleti, bugün de dimdik ayakta”
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hakkında TÜRKAV Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu yazılı bir basın açıklaması yayınladı. TÜRKAV’dan yapılan açıklamada; “Devletin asil evlatları dün olduğu gibi bugün de Türk düşmanlarına karşı dimdik ayaktadır ve ülkesini daha müreffeh bir hale getirmek için aynı ruh ve aynı inançla çalışmaya devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.
Türkav bu kurbanı da boş geçmedi
Kastamonu’da milli ve manevi değerleri ön plana çıkarmak için çeşitli programlar yapan Türkav Kastamonu Şubesi Kurban bayramını da boş geçmedi. Kesim ve dağıtım desteğinde bulunan Tükrav, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu.
“Köklü geçmişimiz, yeni nesillerle buluşmalı”
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kastamonu Şubesi Kastamonu Fatih’i Hüsameddin Çoban Beyi (Atabeygazi) türbesinin bulunduğu Atabeygazi Camiinde dualarla andı.
Kastamonu TÜRKAV’da bayrak değişimi
Kastamonu TÜRKAV’da bayrak değişimi Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi’nde yapılan törenle Şube Başkanı Hamdi Özden görevini Kamil Çonkor’a devretti.
TÜRKAV'dan fetih programı
Kastamonu'da, İstanbul'un fethinin yıldönümü dualarla kutlandı.
Mehmet Feyzi Efendi'yi binler andı...
Türk İslam Aleminin son dönem alimlerinden Mehmet Feyzi Efendi'nin ölümünün 33. Yılı münasebetiyle Kastamonu Belediye Başkanlığı, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, Kutlu Bilgi Araştırma ve Dayanışma Derneğinin katkılarıyla anma töreni Gümüşlüce Mezarlığında gerçekleştirildi.
Mehmet Feyzi Efendi, 33'nci ölüm yıl dönümünde anılacak
Mehmet Feyzi Efendi’nin vefatının 33. Yılı münasebetiyle Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından anma töreni düzenlenecek. TÜRKAV Başkanı Hamdi Özden, yaptığı değerlendirmede; tüm Kastamonuluları programa davet ettiklerini duyurdu.
Muzaffer Ertaş hoca anıldı
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından “Alperenlere Vefa” etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Araştırmacı-Yazar Muzaffer Ertaş, vefatının 4. yılında Gümüşlüce’deki kabri başında dualarla anıldı.
'İl başkanı, sendika üyemizi tehdit etti'
Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Şubesi 7’nci Olağan Genel Kurulu’nun Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Afacan, güven tazeledi
TÜRK EĞİTİM SEN KASTAMONU ŞUBESİ 7’NCİ OLAĞAN GENEL KURUL KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
TÜRKAV, Kastamonu’nun manevi değerlerini anmaya devam ediyor
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kastamonu’nun manevi değerlerini anma programlarının 7’ncisi Yılanlı Camii bahçesindeki Abdülfettah-ı Veli Hazretlerinin türbesi başında yapıldı
Büyük kurultaya büyük katılım
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"na Kastamonu Ülkü Ocakları teşkilatı ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı da katıldı.