Arama
Arama Sonuçları
Tuana Yiğit adına düzenlenen turnuvada, ödüller sahibini buldu
Kastamonu'da Tuana Yiğit adına düzenlenen Tuana Yiğit’i Anma Hentbol Turnuvası sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.
Tuana ve Öznur Öğretmenin isimleri yaşatılacak
Hayatlarını geçirdikleri kaza sonucu kaybeden Merkez Ortaokulu'nda öğrenim gören Tuana Yiğit ve Merkez Ortaokulu öğretmeni Öznur Çörekçioğlu'nun isimleri, düzenlenen açılış töreniyle okul kütüphanesi ve fen laboratuarına verildi.
“Çalışmanın beraberinde getirdiği tecrübenin meyvelerini topladık”
Esan Akü Merkez Spor Kulübü, Hentbol Küçük Kızlar Türkiye şampiyonu oldu. Cengiz Kesici’nin antrenörlüğünde değerli bir başarıya imza atan Esan Akü Merkez SK, takım şampiyonluğunun yanı sıra bireysel ödülleriyle de turnuvanın en dikkat çeken takımı oldu
Merkez Ortaokulu, kayıplarını andı
Geçtiğimiz aylarda geçirdikleri kazalar sonucu hayatlarını kaybeden Merkez Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Öznur Çörekçioğlu ve öğrenci Tuana Yiğit için okul bahçesinde anma töreni düzenlendi. Çörekçioğlu ve Yiğit için yapılan duadan sonra, öğretmenlerin ve ailelerin katılımıyla kesilen kurban eti, pilav, ayran ve helva eşliğinde öğrenci ve katılımcılara ikram edildi.
Belediyespor’dan 6 sporcu Milli Takımda
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.
Küçük Tuana’dan büyük hareket
SMA Tip 1 hastası Berat Bebek için Kuzeykent Mahallesi, harekete geçti. Kuzeykent Mahalle Muhtarı Hakan Çölez konuyla iglili yaptığı duyurunun ardından yardım etmek isteyen kendi küçük yüreği büyük Tuana Pir, kumbarasında biriktirdiği tüm parasını, Berat Bebeğe verilmesi için Kuzeykent Muhtarı Hakan Çölez’e teslim etti.
Tuana, son yolculuğuna uğurlandı
Arkeoloji Müzesi önünde karşıya geçtiği esnada araba çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan 12 yaşındaki Merkez Okulu öğrencisi Tuana Yiğit, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olukbaşı Camii’nde kılınan cenaze namazının arından Tuana Yiğit, gözyaşları içinde toprağa verildi.
En acı karne töreni
Kastamonu’da karşıya geçmek istediği sırada otomobilin çarptığı 12 yaşındaki Tuana Yiğit’ten geriye şampiyon oldukları hentbol takımındaki görüntüleri kaldı. Kazada ölen Tuana Yiğit için okulunda karne töreni düzenlendi. Törende Tuana’nın arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşlarını tutamadı.
ACI HABER GELDİ
Müze önünde otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Tuana Yiğit, hayatını kaybetti.
Durumu ciddi
Kastamonu’da karşıya geçmek isteyen 12 yaşındaki öğrenciye otomobil çarptı. Ağır yaralanan öğrenci hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olduğu öğrenildi.
Organizasyondan 'alnımızın akıyla çıktık'
29 Mart-2 Nisan tarihlerinde Kastamonu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Türkiye Birinciliği’nde şampiyonlar belli oldu.
Vali Aydın Arslan, başarıya doymuyor
2021–2022 Eğitim–Öğretim Yılı Spor Faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen Kastamonu genelinde okullar arası yüzme müsabakasında Vali Aydın Arslan Ortaokulu birinciliği aldı.