Arama
Arama Sonuçları
O ilçeye bir TOKİ projesi daha!
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, son dönemde gerçekleştirdikleri konut projelerinin ardından, Yenimahalle'de Belediye'nin kazandırdığı 10 dönümlük arsa üzerine dar gelirli aileleri için 100 dairelik bir sosyal konut projesinin daha yapılacağını duyurdu.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Kastamonu’da TOKİ fırsatı: Yüzde 15 peşinat!
TOKİ, Türkiye genelinde 43 ilde konut ve iş yeri satışına başladı. Ev ve iş sahibi olmak için fırsatları kaçırmayın.
TOKİ Örencik’te, evinde ölü bulundu!
Örencik TOKİ’de Bülent S. isimli bir vatandaş, evinde ölü bulundu.
TOKİ, Kastamonu’da konut ve işyeri satacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Kastamonu'nun da olduğu 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.
Aydemir, İYİ Parti'den başvurdu
İYİ Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ali Aydemir, Kastamonu Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı için yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldığını açıkladı. Aydemir, İYİ Parti İl Başkanlığı’nda belediye meclis üyeliği başvurusunu yaptı.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
Kastamonu'da o ilçesine TOKİ müjdesi: 118 konut
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Küre ilçesine yapılacak olan ''Kastamonu İli Küre İlçesi Saman Mahallesi 2. Etap 118 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'' için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.
Dere ıslah çalışması başladı
Bozkurt Belediyesi, 3. Bölge TOKİ Konutları yolu güzergahında bulunan derenin ıslah çalışmalarına başlandığını açıkladı.
Onun ismi taşıyan Anaokulu eğitime başladı
Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete başlayan ve adını 11 Ağustos sel felaketinde yaşamını yitiren anaokulu öğretmeni Duygu Çelikel'in ismini taşıyan anaokulunu ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Atak da eşlik etti.
ÇOCUK OYUN GRUBU SPOR ALETLERİ VE KAUÇUK MAL ALIM İŞİ
KASTAMONU BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
114 TON KATI KALORİFER YAKITI (KÖMÜR) ALIM İŞİ
AZDAVAY ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Kastamonu'daki TOKİ kura sonuçları açıklandı!
Abana ilçesinde Abana ilçesi Bağlık Mahallesi’nde yapılan TOKİ Konutları’nın kurası bugün saat 11:00’de gerçekleştirildi. Canlı videoda çekilen kura sonucunda hak sahiplerinin isimleri açıklandı.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Minik kitap kurtları, artık kütüphane üyesi...
TOKİ İlkokulu öğrencileri, Kastamonu Belediyesi tarafından kazandırılan Mustafa Yıldız Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerin kayıt işlemleri yapılarak, öğrencilere kütüphane kartları ve okuyacakları kitapları teslim edildi.
TOKİ konut ve iş yerlerini açık artırmayla satacak: Aralarında Kastamonu da var
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Kastamonu'nun da aralarında bulunduğu 43 ilde 212 konut ile yine Kastamonu'nun aralarında bulunduğu 17 ilde 143 iş yerini 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.
TOKİ'den 43 ilde açık arttırmayla konut ve iş yeri satışı!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, 43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yerini 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.
İşte, TOKİ binalarında son durum...
Abana ilçesinde yapılan TOKİ konutları, 25 Eylül-29 Eylül 2023 tarihleri arasında başvurular alınmak suretiyle Kura Yöntemi ile satışa sunulacak. Abana Belediyesi, ilçede inşa edilen TOKİ binalarının görsellerini paylaştı.