Arama
Arama Sonuçları
Cumhuriyet meydanın'daki programa yoğun ilgi
İlimizde “1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda program düzenlendi.
Bahçeşehir Koleji ikinci döneme hazır
Bahçeşehir Koleji Kastamonu Kuzeykent Kampüsü’nde 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi öncesi basın toplantısı gerçekleştirildi.
'Sporda başarıların arkası gelecek'
Kastamonu’daki spor faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Kastamonu Valisi Avni Çakır, şehirdeki spor faaliyetlerinin pandemi sonrasında arttığını söyleyerek, “İçerisinde bulunduğumuz spor komplesinde de olduğu gibi her spora hizmet edecek üst seviyede spor tesislerine sahibiz. Bu spor salonlarını gençlerimiz ve insanlarımızla buluşturma noktasında yoğun bir çaba içerisindeyiz” dedi.
Hedef: Tekvandoyu tabana yaymak
Kastamonu'da pandemi sebebiyle evlerine kapanan ve kısıtlı şartlarda çalışabilen tekvando sporcuları, uzun bir aranın ardından tekrar salonları doldurarak çalışmalarına başladı.
İlham çocuklardan, azim anneden!
Kastamonu’da spor salonuna götürdüğü iki çocuğundan ilham alan Melek Özdemir, 48 yaşında taekwondoya başladı. Çocukları ile birlikte müsabakalara hazırlanan tekvandocu anne, uluslararası şampiyonalarda madalya ile dönmeyi hedefliyor.
Büyük coşku tam destek
Türk Ekonomi Bankası TEB sponsorluğunda, İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü öncülüğünde, Kastamonu Valiliği himayesinde, ilimiz spor paydaş kurumlarının organizesinde düzenlenen, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım Töreni, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.