Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Asena Biriminden manevi ziyaret!
Kastamonu Ülkü Ocakları Asena Birimi tarafından Kastamonu'da manevi yerler ziyaret edildi. Ziyaretlerde Pençe Kilit Harekatı'nda şehit düşen 9 askerimize dua edilerek ruhlarına Kuran-ı Kerim okundu.
Şehidimizi, Boyabat'ta binlerce kişi uğurladı
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da katıldı.
Pençe-Kilit bölgesinde patlama: Bir askerimiz şehit oldu
MSB: "Pençe-Kilit bölgesindeki patlamada Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi şehit oldu, bir asker yaralandı."
Pençe-Kilit Bölgesi'nden bir acı haber daha!
MSB, Piyade Sözleşmeli Er Bünyamin Barlık'ın Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olduğunu bildirdi.
Acı haber! Operasyonda ağır yaralanan uzman çavuş şehit oldu
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ağır yaralanan İs. Uzm. Çvş Taner Torun, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Şehidin var Türkiye!
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensupları tarafından yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk'un şehit olduğunu bildirdi.
MSB, Türkiye’nin KFOR Komutanlığı'nı devralacağını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı: "Kosovo Force (KFOR) Komutanlığı Ekim ayından itibaren bir yıl süreyle ülkemiz tarafından devralınacaktır."
Şehidin, annesine söylediği sözler duygulandırdı
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Altınbaş’ın annesi Tülay Altınbaş, görevini bırakmasını istediği oğlunun kendisine, “Şerefli bir mesleğim var, şehit olmak benim amacım” cevabını verdiğini söyledi.
Pençe-Kilit bölgesinde 3 hain daha gebertildi
MSB, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Türkiye, şehitlerini uğurladı
Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde şehit düşen 6 askerimiz memleketlerinde toprağa verildi.
Kalleş pusunun cezası kesiliyor!
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist daha havadan düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi. Dünden bu yana bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 7'ye yükseldi.
Şehit oğlu, şehit oldu!
Ateş düşmediği yeri de yaktı bu gece...
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit
21 Temmuz'da yaralanan P. Uzm. Çvş. Ege Süleyman Görece kurtarılamadı
Şehit sayısı 5’e yükseldi
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 Ağustos tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu 5 askerin şehit olduğunu açıkladı.
Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 3 şehidimiz var
Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşinde Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve Uzman Çavuş Kemal Özek şehit oldu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 askerden Uzman Onbaşı Uğur Özdemir de kurtarılamayarak şehit düştü.
TSK vurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi
MSB tarafından açıklanan bilgiye göre, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist TSK tarafından etkisiz hale getirildi.
Pençe-Kilit Bölgesinden acı haber: 1 şehit
MSB, Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Can’ın şehit olduğunu duyurdu.
Şehidimiz var
Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu
MSB duyurdu, 8 yılda 40 bine yakın terörist!..
Milli Savunma Bakanlığı, bu yıl etkisiz hale getirilen terörist sayısının 813’e, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 156’ya ulaştığını açıkladı.
MSB duyurdu: 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Terörist temizliğine devam!
Yurtiçi ve sınır ötesinde teröristlere yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.
2 askerimiz şehit odu
PENÇE-KİLİT HAREKAT BÖLGESİNDEN ACI HABER...
Hatay’a şehit ateşi düştü
Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük'ün acı haberi Hatay'da yaşayan ailesine verildi. Şehit Küçük'ün ikizinin de sözleşmeli er olarak Suriye'de görev yaptığı öğrenildi.
"İnlerini basmaya devam!"
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mehmetçiğin Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde ele geçirilen teröristlere ait silahlar ve mühimmatları paylaştı.
PKK'ya bayram hediyesi: 3 terörist etkisiz
MSB: “Nefesimiz enselerinde…”
Şehidin var Türkiye
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesi'nde terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.
1 asker şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütünün döşediği el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman'ın şehit olduğunu açıkladı.
Sözleşmeli personele kadro müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Sözleşmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olması aranacaktır. Ayrıca 1 yıllık memur aday süresi olacak. Hali hazırda 3 yılı dolmuş sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir." ifadelerini kullandı. EYT düzenlemesine ilişkin ise Erdoğan, "Emeklilik için yılını doldurup, yaş şartını bekleyenler ve geçici işçilerle ilgili çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayıp açıklayacağız." diye konuştu. Terör eylemlerine ilişkin "Yurt içinde ve yurt dışında eylemle bağlantılı birçok kişi yakalandı." diyen Cumhurbaşkanı, "Saldırılar ile verilen mesajı gayet iyi anlıyor ve yanıtını veriyoruz, terör örgütünü son militanına kadar yok etme ahdımız var." dedi.
3 askerimiz şehit oldu
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Uzman Çavuş Mustafa Yıldız ve Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal şehit oldu.