Arama
Arama Sonuçları
Karabük Üniversitesi’nde olaylar sonrası 8 kişi gözaltına alındı
Son günlerde Karabük Üniversitesi'nde HIV ve HPV vakalarında artış olduğu iddiaları sosyal medyada gündem oldu... Bu iddialarla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası 8 kişi gözaltına alındı.
Karabük'te son dakika karar!
Karabük Üniversitesi'nde bazı kadın ve erkek öğrencilerin, Afrikalı öğrencilerden cinsel yol ile bulaşan HPV ve HIV gibi hastalıklara yakalandığı iddia edilmişti. Üniversite yönetimi, çok sayıda yabancı öğrencinin bulunduğu üniversitede giriş, çıkış koşullarını da güncelledi.
Oktay; 'Sosyal medyanın sınırları çizilmeli
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Bartın İl Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay, sosyal medya konusunda ciddi adımlar atıldığını, bu adımların ilerletilerek daha kapsamlı bir çalışmanın yapılması gerektiğini ifade etti. Oktay açıklamasında; "Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal medya, doğru kullanılmadığı zaman tehlikeli boyutlar oluşturuyor. Bunun önüne geçilmesi için sınırlar konulması gerekiyor" dedi.
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
Kastamonu KYK’da zehirlenme: Öğrenciler hastanelik oldu!
Kastamonu Merkezde faaliyet gösteren Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız yurdunda dün akşam meydana gelen olayda, öğrencilere verilen tantuni yemeği sonrasında gıda zehirlenmesi yaşandı. Olayın, öğrencilerin akşam öğününde tükettikleri yemekten kaynaklandığı iddia edildi.
‘Kimse inkar edemez’
Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Cuma namazı sonrası Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nde kalabalık bir partili grubuyla birlikte yerel seçim startını verdi. Cuma namazının ardından, seçim süreci için kurban kesildi.
Kastamonu Üniversitesi hocası linç edildi
Kastamonu Üniversitesi'nde ders veren Aydın Ünal’ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Atatürk paylaşımına yaptığı yorum, tepkilere neden oldu.
Sonunda netleşti!.. Kastamonu'da ittifak...
Son kulis bilgilerine göre; hem MHP, hem AK Parti, hem de seçime giren diğer partilerin merakla bekledikleri AK Parti ve MHP arasındaki il paylaşımları nihayet kesinlik kazandı.
Sert çıkış: 'Yok öyle yağma'
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ile Fatma Serap Ekmekci'nin 'bildiri' paylaşımlarına sert cevap verdi...
Kastamonu CHP’de siyasi rüzgar! Baltacı açıkladı
2024 Yerel Seçimlerine az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu ayağı hareketlenmeye başladı
İl Müdürü Gümüş, Şenpazar'da okul ziyaretlerine devam etti
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş Şenpazar ilçesindeki okul ziyaretleri kapsamında Şenpazar Borsa İstanbul İlkokulu Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.
Kastamonu Üniversitesi'nde KHALID heyecanı
Kastamonu Üniversitesi’nde Endonezya Öğrenci Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından Bartın, Karabük ve Kastamonu’da eğitim gören toplam 81 Endonezyalı öğrencinin katılımı ile Kastamonu Harika Olimpiyat Etkinliği, (KHALID) düzenlendi.
‘Beni KSK’dan ve Cengiz Aygün’den ayıracak para icat edilmedi’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendisine gelen tekliflere net yanıt verdi
Instagram ile İlgili Her Şey: Sosyal Evin
Sosyal medya panelleri bütün yaştan bireyler tarafından popüler bir şekilde tercih ediliyor.
İl Müdürü Gümüş'ten Tema Koleji'ne ziyaret
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Tema Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.
Kuntz gidiyor, işte Milli Takım'ın yeni hocası
Ermenistan maçında alınan 1-1'lik sonuç ve hemen sonrasında Japonya ile oynan hazırlık karşılaşmasında alınan 4-2'lik mağlubiyet sonrası ciddi şekilde spor kamuoyunun eleştirilerine maruz kalan Stefan Kuntz'un geleceği tartışılırken, ciddi şekilde sorgulanmaya başladı.
Threads Uygulaması İle Nasıl Para Kazanılır?
Threads uygulaması da özellikle yaratıcı içerik üreticileri için büyük bir potansiyel taşımaktadır…
Threads Uygulaması İle Nasıl Para Kazanılır?
Threads uygulaması da özellikle yaratıcı içerik üreticileri için büyük bir potansiyel taşımaktadır.
Turkcell Genel Müdürü görevden ayrıldı
2008 yılından bu yana Turkcell’de görev yapan 2019 yılından itibaren de şirketin Genel Müdürlük görevini üstlenen Murat Erkan kendi isteğiyle görevinden ayrıldı.
Bir tepki de CHP İlçe Başkanı'ndan geldi; "Uygun bulmuyoruz"
Taşköprü ilçesinde işe alımlarda torpil yapıldığı iddialarına tepki büyüyor. CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin açıklamasında; "Başvurur tarihinin kısa tutulmasını, mülakatı ve kontenjan paylaşımlarında geçen zamanı uygun bulmuyoruz. Konunun takipçisi olacağımızı ve detaylı açıklarımıza ilerleyen günlerde devam edeceğiz" dedi.
THY ile uçarken göğsünden şırdan çıkartmıştı! Bakın ne yaptı
Türk Hava Yolları'nın (THY) uçağında çektiği videosuyla geçtiğimiz aylarda gündeme gelen 'Şırdancı Mehmet' olarak tanınan Mehmet Sur yine adından söz ettirdi. Uçuş esnasında göğsünden çıkardığı şırdanı yemesi yüzünden uçuş yasağı olan Şırdancı Mehmet bakın ne yaptı