Arama
Arama Sonuçları
Seçim güvenliği toplantısı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala Ağlı ilçesinde Ağlı Kaymakamı Salih Nur Şeker başkanlığında 'seçim güvenliği' toplantısı düzenlendi.
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
Tahsin Babaş’ın ‘kara’ dosyası!
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366’nın canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı’nın sorularını yanıtlayan Tahsin Babaş, bazı projelerini canlı yayında Kastamonu vatandaşlarına duyurdu.
Başkan Adayı Yalçın, vites yükseltti... Muhtarlarla istişare!
Yİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın, adaylığının ilan edilmesinin ardından seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yalçın merkez mahallelerdeki sorunların tespitini yapabilmek ve çözüm üretebilmek adına muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
İhsangazi'de 'seçim güvenliği' konuşuldu
İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu başkanlığında, Ocak ayı muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde seçim güvenliği ile ilgili seminer de verildi.
Kastamonu’da ‘Muhtar’ raconu değişti!
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri önce Belediye Başkanlığı için adaylar gündemden düşmezken; muhtarlık için de rakipler, arka planda ciddi bir rekabet içerisinde çalışmalarına başladı.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Milletvekili Uluay, konuşmasını tamamlayamadı
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM’de söz aldı. Muhtarla ilgili konuşma yapan Uluay; konuşmasını verilen sürede tamamlayamadı…
37 bin Kastamonulu Beykoz'da buluştu...
Kastamonulular Dayanışma Derneği Genel Merkezi, Beykoz Spor Ormanı’nda ‘Büyük Kastamonu Buluşması’ gerçekleştirdi.
Milletvekillerinden Tosya çıkarması: "Gözbebeğimiz Tosya'dayız"
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekci ve Halil Uluay, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İlçe ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün Taşköprü ilçesini ziyaret eden Milletvekilleri bugün Tosya ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Ekmekci ziyarete ilişkin; 'Gözbebeğimiz Tosya'dayız" ifadelerine yer verdi.
‘Kastamonu’yu eski görkemli günlerine kavuşturacağız’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir, ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
Kastamonu’da 65 yaş üstü intiharların başlıca sebebi yalnızlık
Dr. M. Fatih Şerifoğlu, Kastamonu’da 65 yaş üstü intihar sayılarının yüksek olduğunu, bunun başlıca sebebinin de “yalnızlık” olduğunu söyledi.
Belediye filosuna 4 yeni araç eklendi
Pınarbaşı Belediyesi ilçeye daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına araç filosuna yeni araçlar ekledi.
Rugancı ve Yılmaz ailelerinin en mutlu günü…
Avukat Ahmet Rugancı ile Yazılımcı Mervecan Yılmaz, Şahane Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
Kastamonu denizinde tehlike!.. Kaymakam açıkladı
İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından İnebolu'da deniz suyundan alınan numunelerde Intestinal enterokok bakterisi yüksek çıktı.
CİDE-FED’de genel kurul hazırlığı
Cide Dernekler Federasyonu (CİDE-FED) Olağan Genel Kurulu 15 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.
Kastamonu ve tüm ilçelerimizde 3 hilalli bayrağımızı tekrar...
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi...
MHP Emre Şahin ile yola devam dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.
"MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket"
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: " Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. " dedi.
Ersizlerdere’ye taş ocağı tehdidi!
“Havamızı ve suyumuzu aldıktan sonra bize bu bölgeyi terk etmek düşer”