Arama
Arama Sonuçları
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Cüneyt Özdemir’in yayınında tepki!
Youtube kanalında yaptığı yayınlarla gündemi belirleyen Gazeteci Cüneyt Özdemir, Hatay’dan canlı yayın gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk olan Özdemir’in yayınında bir depremzede; Başkan Savaş’a tepki göstermek üzere bölgeye geldi.
37 plaka terör estirdi: Önce adam vurdu sonra şehri birbirine kattı
37 ACD 112 Kastamonu plakalı araç, Kocaeli’de terör estirdi. Adam vurdu, ehliyetsiz ve alkollü çıktı.
İlla biri mi ÖLMELİ!
Kastamonu Olukbaşı'nda korkutan kaza: Motosiklet ile otomobil çarpıştı. Yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı
37 plaka 150 bini aştı
Kastamonu trafiğine Ekim ayında 541 taşıt daha kaydedildi
Park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi öldü
Düzce'de, bakım ve onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yolda park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
Kastamonu'da büyük uyuşturucu kaçakçısı yakalandı
Kastamonu'da 67 Bin 200 adet sentetik ecza hapı ile kutusunda yabancı menşeili 2 adet 9 mm çapında tabanca ele geçirilen zanlı, Adliyeye sevk edildi.
Daday'da yangına giderken kaza: 1 ölü
Kastamonu'nun Daday ilcesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.
O sürücü, ifadeye çağırıldı
Kastamonu'da yaptığı tehlikeli sürüş dolayısıyla hem kendini hem de trafiği tehlikeye atan sürücü E.T. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ifadeye çağırıldı.
Gözlerinin önünde cayır cayır yandı! İşte o anlar...
Kastamonu'da bir motosiklet kullanıcısı seyir halindeyken motoru alev aldı. Gözleri önünde cayır cayır yanan motorunu kayda alan sürücü o anları böyle kayda aldı..
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
8 ayda 13 bin 792 şirket kapısına kilit vurdu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre, 2023 Ağustos'ta 1784 şirket daha kapandı ve böylece yılın ilk 8 ayında toplam 13 bin 792 şirket kapanmış oldu. Kapanan gerçek kişi ticari işletmelerinin 642'sinin toptan ve perakende ticaret, motorlu taşıtlar ve motosikletlerin onarımı, 251'inin inşaat, 168'inin imalat sektöründe faaliyet gösterdiği kayıtlara geçti.
‘Motosiklet ambulanslar’ hayat kurtarıyor
Sağlık Bakanlığı bünyesinde trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde görev alan motosiklet ambulanslar, “altın dakikalar” olarak adlandırılan 3 ile 5 dakika arasında yaptıkları ilk müdahale ile hayat kurtarıyor.
1 günde 7 kadınla birden evlendi! “Daha fazla…”
43 yaşındaki Habib Nsikonnene, aralarında iki kız kardeşinin de bulunduğu eşleriyle Uganda'nın Namasengere kentinde bir gün süren bir törenle evlendi. Dünya basınında manşetlere çıkan düğününün ardından Nsikonnene daha fazla eş istediğini söyleyerek herkesi şaşkına çevirmeyi başardı.
Polis Togg’u büyük ilgi gördü!
Ankara'da polis aracı olarak kullanılmak üzerine tahsis edilen Togg, Kızılay Meydanı'nda görev yapıyor. Motosikletli Polis (Yunus) ekiplerine tahsis edilen Togg T10X marka otomobil, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
Kaskınla yol ver hayata!
Kastamonu Emniyeti, motosiklet sürücülerini denetledi, uyardı