Arama
Arama Sonuçları
Ücretsiz “Yaz Spor Okulları” başlıyor!
Taşköprü Belediye Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ortaklaşa olarak düzenleyeceği “Yaz Spor Okulları” 1 Temmuz’da açılıyor. 11 ayrı branşta açılacak olan Yaz Spor Okulları için öğrencilerin 5-16 Haziran tarihleri arasında Belediyenin Hilal Masa birimine kayıt yaptırmaları gerekiyor.
‘40 Hadis’ Yarışmasında ödüller dağıtıldı
40 Hadis Okuma Yarışması Final Programında öğrenciler birincilik için ezberledikleri okudu.
Kickboksçularımız dünya kupasından derecelerle döndü
Kick-Boks Wako Dünya Kupası, 17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlendi.
TÜGVA, dopdolu bir yılı geride bıraktı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği 2022 yılını da, önceki yıllarda olduğu gibi gençlere yönelik yüzlerce çalışmaya imza atarak başarıyla tamamladı.
Taşköprülü Şevket Dünya İkincisi
Dünya Gençler Kickboks Şampiyonası İtalya’da düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya katılan Taşköprü Fahreddin Paşa Anadolu Lisesi öğrencisi Şevket Arslan ikinci olarak büyük bir başarı elde etti.
Sporun en’leri ödüllendirildi
3-9 Ekim tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli sportif etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası’nda En’ler Ödül Gecesi düzenlendi.
'Taekwondo Akademi' yeni spor kompleksine taşındı
2006 yılından bu yana ilimizde faaliyet yürüten ve binlerce sporcuya hizmet ederek, Kastamonu'da spor kültürünün yaygınlaşmasına öncülük eden Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü, yeni spor kompleksine taşındı
Kastamonu'da milli olma sorunu!
Amatör sporlarda Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün aktif faaliyetleriyle her geçen gün daha da ileriye giden Kastamonu'da milli sporcu çıkarmada aynı başarıyı gösteremiyoruz