Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Kız isteme husumeti kanlı bitti: 2 ölü!
Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı.
Kastamonu seçimlerinde trajikomik olay!
Eski muhtar ve Taşköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Haluk Gökçek: “Vurulmadım, hayattayım”
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Eşine bunları söyleyen tazminat ödeyecek!
Yargıtay boşanmalarla ilgili dikkat çeken kararlarına devam ediyor. Emsal niteliği taşıyan bu kararların hepsi evli çiftleri yakından ilgilendiriyor. Kavga sırasında ağızdan çıkan bir cümle tüm davanın sonucunun değişmesine neden olabiliyor.
Kastamonu'daki cinayetin sanıklarına ceza yağdı
Kastamonu’da bir restoranda işlenen cinayetle ilgili 4 sanığın yargılandığı davada cinayet şüphelilerine ceza yağdı.  
Kastamonu'da dehşet saçtı! 1 ölü 3 yaralı!
Kastamonu’da apartman içerisinde yakınlarıyla tartışan şahıs, etrafa rastgele ateş açtı. Apartmanda yaşanan gürültü sebebiyle olaya bakmak için kapıya çıkan kişiler silahtan çıkan saçmalara maruz kalırken, olay sonucu bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı.
Kastamonu’da silahlı kavga!
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde silahlı kavga yaşandı.
Saha karıştı, polis devreye girdi!
Kastamonu’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden iki takımın karşılaştığı maçın sonunda futbolcular arasında çıkan kavga polis ekipleri tarafından ayrıldı.
Akrabalar arasında silahlı kavga: 1 ölü!
Sinop’ta 27 Aralık’ta akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada yeğen hayatını kaybetti.
Kuzeykent'te bıçaklı kavga
Kastamonu Üniversitesi Kampüs içinde yer alan Ayyıldız Spor Salonu önünde halı saha maçının sonu kötü bitti
Uyuşturucu batağındaki Kastamonulu kız şimdi tanınmaz halde!
Arkadaş ısrarıyla uyuşturucu bataklığına bulaşan Kastamonulu genç kız, aldığı yardımlarla tekrar hayata döndü…
Baltacı; TBMM’de konuştu: ‘’Kastamonu’da Kiralar yüzde 700 arttı’’
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, TBMM Genel Kurulu’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 2024 yılı bütçe görüşmelerinde söz aldı... Konut ve kira fiyatlarına dikkat çeken Baltacı, Kastamonu’dan da örnek vererek; 2 bin lira olan kiranın 10 bin liraya çıktığını ve çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.
Gurur gününde buruk kutlama: 'Meslek onurumuzu geri istiyoruz'
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Eğitim-İş Kastamonu Şubesi, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.  Eğitim İş Kastamonu Şubesi Başkanı Ahmet Tevfik Bal, önemli açıklamalarda bulundu. Şube Başkanı Bal açıklamasında; "Bugün bizim için bir gurur günü olduğu kadar aynı zamanda burukluğun da günüdür. Eğitim emekçisine ne kadar değer verdiklerini  anlatacaklar. Gerçeklerden söz etmeyecekler. Ama biz, gerçekleri anlatacağız! Meslek onurumuzu geri istiyoruz" dedi.
Kanlı apartman yönetimi kavgasında 1 tutuklama
Apartman toplantısında meydana gelen ve 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. Yaralılardan 3’ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken 1 yaralının ise tedavisi halen devam ediyor.  
Kuzeykent'te olay!
Kuzeykent Mahallesi'nde yine olay çıktı
Karısını, evde bıçaklanmış halde buldu...
Kelimelerin kıyafetsiz kaldığı olay...
KANLI DÜĞÜN! Uzman çavuş öldü...
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki farklı düğün salonundan çıkan araçların karıştığı kaza sonrasında çıkan kavgada uzman çavuş kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.