Arama
Arama Sonuçları
Muhtar mutlu; Cebrail Mahallesi mutlu
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde yaklaşık bir haftadır uğraşılan su sorunu; dün gece saatleri itibariyle çözüme kavuştu.
Milletvekillerinden Tosya çıkarması: "Gözbebeğimiz Tosya'dayız"
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekci ve Halil Uluay, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İlçe ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün Taşköprü ilçesini ziyaret eden Milletvekilleri bugün Tosya ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Ekmekci ziyarete ilişkin; 'Gözbebeğimiz Tosya'dayız" ifadelerine yer verdi.
Beykoz’da büyük Kastamonu buluşması
Bakan Yumaklı, gurbetteki hemşehrileriyle hasret giderdi
Kaskınla yol ver hayata!
Kastamonu Emniyeti, motosiklet sürücülerini denetledi, uyardı
Eğlenmek isterken felaketi yaşadı!
Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad (15), tatil için geldiği Antalya'da ölümden döndü. Eğlenmek için go-kart aracına binen Lara'nın uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Lara'nın başından sıyrılan saçlı derisi, saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Kaza anını hatırlamadığını belirten Lara, "Kask takmadılar bana, bir anda saçım açıldı ve motora dolanıp çekildi. Büyük acı yaşadım. Eğlenmek amacıyla ilk defa bindim bu araca, ne olduğunu öğrenmek istemiştim. Olan oldu" dedi.
Togg'a 105 bin liralık faiz zammı
Yerli otomobil Togg için bankaların özel olarak kullandırdığı taşıt kredisi faiz oranları yüzde 0.99’dan yüzde 1.59'a yükseldi.
Kastamonu Emniyeti uyardı: ‘Yapmayın, kasksız motosiklet kullanmayın!’
Kastamonu il genelinde motosiklet sürücüleri üzerinde denetimler devam ediyor.
Motosiklet ehliyetinde yeni dönem
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 125 CC'lik motorların B sınıfı ehliyetle kullanılabilmesine yönelik çalışmaya ilişkin açıklama yaptı.
Kaskoda fiyat değişikliği: vatandaştan şikayet yağıyor!
Araç fiyatlarındaki artışın ardından gözler kasko ve sigorta poliçelerine çevrildi. Hal böyle olunca sigorta şirketleri bazı otomobillere kasko yapmaktan kaçınıyor. Peki fiyatlarda son durum ne? İşte detaylar...
Kasko fiyatlarında yüzde 140 artış
Araç fiyatlarındaki artışın ardından gözler kasko ve sigorta poliçelerine çevrildi.
TESK: 'Araç muayene ve sigorta ücreti düşürülsün'
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, araç muayene ve sigorta ücretlerinin düşürülmesini talep etti.
Tet Global: Sektörünün Uzman ve Lider İsmi
Lojistik sektörünün lider ismi Tet Global günlük 10.000 ton taşıma kapasitesine sahiptir.
Koca Çınar, memleketinde anıldı
Cide ilçesinde her yıl düzenlenen bu sene 28'ncisi gerçekleştirilen Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışı yapıldı.
Kastamonu'da bir haftada; 1,6 milyon TL ceza
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Trafik Birimleri tarafından, trafik denetimleri artırılarak devam ediyor.
Trafikte tehlikeli yolculuklar kamerada
Trafiği tehlikeye düşüren otomobil ve motosiklet sürücüsü ile iş makinesi operatörü cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Hanönü Belediyespor’da şampiyonluk coşkusu
Hanönü Belediyespor 2. Amatör kümenin son maçında Hanönü Stadında Kastamonu Yıldızlar ile karşılaştı.
Çocukların tehlikeli yolculuğu!..
Otomobilin açık bagajında, motosikletin arkasında ve kamyonetin kasasında tehlikeli yolculuk yapan çocuklar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Araç sahiplerine kötü haber!
Kasko ve zorunlu trafik sigortasında ortalama tazminat ödemeleri 11 bin lira ile 15 bin lira arasında değişiyor.
İlk kez rakam verildi!
Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı projesi Milli Muharip Uçak KAAN dünyada büyük yankı uyandırmıştı.
Kastamonu listesi Erdoğan’ın önünde; kimin ismi ön plana çıkıyor?
14 Mayıs 2023 seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti, aday belirleme aşamalarında son düzlüğe gelirken; Kastamonu’da da heyecanlı bekleyiş sürüyor
Sigorta sektörü deprem bölgesinde hasar ödemelerine başladı
TSB Başkanı Atilla Benli, sigorta şirketlerinin depremin ilk gününden itibaren çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, sektörün hasar ödemelerine başladığını kaydetti. sigorta şirketlerinin depremin ilk gününden itibaren, tek yürek halinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, sigorta sektörünün hasar ödemelerine başladığını bildirdi. Türkiye Sigorta Birliği'nden (TSB) yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Atilla Benli, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası afet bölgesindeki incelemelerini sürdürdüklerini, yüzyılın en büyük afetiyle karşı karşıya olduklarını ancak sigorta sektörünün bugünler için var olduğunu aktardı.
‘Ben öldüğümde sanat da mezara gömülecek’
Kastamonu’nun tek ve son kasketcisi Ahmet Yapıcıoğlu, ilerleyen yaşına rağmen mesleğini hala ilk gün ki duygularıyla yapmaya devam ediyor.
STK'da kadınların ayak sesleri yükseliyor
Kastamonu Dernekler Federasyonu (KAS-DER-FED) 6. Olağan Kurulu’nu 15 Kasım’da İstanbul Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kıranoğlu burada yaptığı konuşmasında, Kastamonu toplumunun birlik ve dirlik içerisinde olması için yapılması gereken her türlü sosyo-kültürel çalışmayı yapıp, toplumumuzun aydınlanmasına ve mücadelesine destek veriyoruz” dedi.