Arama
Arama Sonuçları
CHP’li Tanal’ın kovaladığı askerler açığa alındı
Jandarma Genel Komutanlığı CHP Milletvekili Mahmut Tanal hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ve 2 jandarma personelinin açığa alındığını açıkladı.
Jandarma Genel Komutanlığı 770 personel alımı yapacak: JGK muvazzaf subay ve astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ve astsubay ihtiyacının karşılanması maksadıyla Jandarmave Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Başkanlığına öğrenci temin edilecek.. Muvazzaf subay ve astsubay alımı için başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi JSGA Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden yapılacak. Peki, JGK muvazzaf subay ve astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
7 bin 500 Sözleşmeli Uzman Erbaş alınacak
Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. 2023 yılı Jandarma Genel Komutanlığına Sözleşmeli Jandarma Uzman Erbaş teminine yönelik başvuru kılavuzu yayımlandı. Başvuru yapmak isteyen adaylar ise başvuru detaylarını ve şartlarını merak etmeye başladı. Peki, JGK sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru şartları neler?
Bekçi alımı başvuruları ne zaman?
Bekçi alımı 2022 için beklenti sürüyor. Bekçi alımı için yapılacak olan resmi merci açıklamaları merakla takip edilmeye devam ediliyor