Arama
Arama Sonuçları
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
MHP'nin aday listesi açıklandı!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
Başkan Çatal'a ziyaret
Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, beraberinde 23. Dönem Milletvekili Ümit Şafak ve MHP İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile birlikte Taşköprü Belediyesi'ni ziyaret ettiler.
Köksal Hamzaoğlu kimdir? Köksal Hamzaoğlu nerede okudu?
Köksal Hamzaoğlu nerede okudu? Köksal Hamzaoğlu kimdir? tüm soruların cevapları haberimizde
Dünya evine girdiler
İstanbul’da İş İnsanı Abidin Taş ve eşi Tülay Taş’ın kızları Dinler Avukatlık Bürosu sahibi Avukat Ecem Taş ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler ve eşi İl sağlık Müdürlüğü’nde emekli Yönetici Ayşe Dinler’in oğulları İstanbul Dinler Avukatlık Bürosu Sahibi Mustafa Giray Dinler Park Dedeman Otel Salonu’nda düzenlenen törenle nikâhlandılar.
‘En büyük yatırımı insana yapacağız’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
Hacı Mehmet Hamzaoğlu, dualarla uğurlandı
Kastamonu’da naht sanatının son temsilcilerinden, Münire Medresesi esnaflarından Nahhat Hacı Mehmet Hamzaoğlu hayatını kaybetti.
Sebat ile sanata bir ömür
1949 yılında Kastamonu Merkeze bağlı Kasaba Köyünde dünyaya gelen 71 yaşındaki Naht ustası Mehmet Hamzaoğlu, yıllarını adadığı ve hala araştırmaktan geri durmadığı sanatını ve çok saygı duyduğu meslek hayatının ayrıntıları haberimizde...
Sevenleri Yasa boğuldu
Kastamonu'nun önde gelen sanatkarlarından Nahhat Hacı Mehmet Hamzaoğlu hayatını kaybetti.
Nahhat Mehmet Hamzaoğlu hayatını kaybetti
Kastamonu'nun önde gelen sanatkarlarından Nahhat Hacı Mehmet Hamzaoğlu, geçirdiği kalp krizi dolayısıyla hayatını kaybetti.
50 yıldır ahşaba sanat işliyor
Hat eserlerini ilmek ilmek ahşaba işleyen 74 yaşındaki naht ustası, yaşına aldırış etmeden, 50 yıldır eser ürettiği mesleğine devam ediyor.
Avukat Deliömeroğlu, hukuk bürosunu açtı
İdeal Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, Barutçuoğlu AVM karşısındeki Yardımcılar İş Merkezinde hizmete açıldı.
Fındıkoğlu yeniden başkan
Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında organ seçimleri tamamlandı. Buna göre mevcut başkan Oğuz Fındıkoğlu, tekrar KATSO Başkanlığına seçildi.
Vidinlioğlu’ndan ‘Uğurlu’ çıkışı
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan ikinci toplantısı Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Vidinlioğlu Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmasında, atıl vaziyette duran Özel Uğurlu Hastanesi ile ilgili Belediye’nin bir çalışma yürüteceğini belirterek; “10 yıldır orada atıl duran yeri, Kastamonu Belediyemize inşallah kazandıracağız” ifadelerine yer verdi.
1 ölü, 10 yaralı
Taşköprü ilçesinde yolcu otobüsü ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
Otobüs ve traktör çarpıştı
Taşköprü ilçesinde yolcu otobüsü ile traktör çarpıştı. Ölü ve yaralıların olduğu kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Taşköprü Kaymakamlığı’ndan açıklama
Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Hamzaoğlu köyü Ötemevki Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili açıklama yayınlayan Kaymakam Partal, çalışmaların yapıldığını söyledi.
“Biz unutulmuşuz”
27 Haziran’da Kastamonu’da etkili olan yoğun yağış sonrasında meydana gelen sel afetinden ilçeler büyük oranda etkilendi. Sel afetinin etkili olduğu Taşköprü Hamzaoğlu Köyü Ötemevki Mahallesi’nde yaşayan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş; “Ötemevki mahallesiyle birlikte 4-5 mahalle bu selden ciddi anlamda etkilenen mahalleler arasında. Bu zarar gören mahalleleri görmeleri, müdahale etmeleri için o mahallelerin bulunduğu yerden tamamen yok olması mı gerekiyor. Neden umursanmıyoruz. Biz unutulmuşuz” dedi.
8 köye ulaşım kapalı
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sebebiyle iki farklı yolun yıkılması neticesinde 8 köye ulaşım kapandı.
Başesgioğlu'dan Taşköprü ziyareti
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, dün Taşköprü ilçesinde bir takım temaslarda bulundu.
“Eller çoğaldıkça, yükler hafifler”
4,5 aylıkken SMA teşhisi konulan Berat Çelik’in yurt dışındaki gen tedavisi için 1 milyon 877 bin dolara ihtiyacı var. Valilik izinli destek kampanyası ise henüz yüzde 12 seviyesinde.
"Önlem alınmazsa, telafisi olmayabilir"
Kastamonulu iş adamı ve yatırımcı Hayatı Hamzaoğlu, "Sorumlu sivil toplum, uykudan uyan, eğer önlem alınmazsa telafisi mümkün olmayan sonuçlar çıkacak" ifadeleriyle endişesini dile getirdi
Hizmet-Sen Başkanı Çıvgın güven tazeledi
Türkiye Kamu-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen Kastamonu Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu cumartesi günü Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Tarlasından yol vermişti, kaymakam teşekküre gitti
Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, sel anında grup yollarında meydana gelen hasarlar nedeniyle köylerin ulaşımlarının kesintiye uğraması üzerine tarlasından yol açılmasına izin vererek ekiplere yardımcı olan Hamzaoğlu Köyü Tepe Mahallesi sakinlerinden Şehriye Çoban'ı evinde ziyaret etti
'Evler zarar görmedi'
Taşköprü'de Akçakese Köyü Muhtarı Ali Acar, yaptığı açıklamada art niyetli açıklamalara tepki gösterdi
'Hiç kimse bize gelip bakmadı'
11 Ağustos'ta birçok ilçemizde etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel afetinin ardından Bozkurt başta olmak üzere sahil ilçelerimizdeki yaralar kısa süre içerisinde sarılırken, Taşköprü'de de selden etkilenen bölgelerdeki vatandaşlar yardım bekliyor