Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da uyuşturucu operasyonu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
Kastamonu’da feci kaza!
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde meydana gelen feci kazada yaralılar var.
Cengiz Aksan'ın SBK Davasında karar çıktı
Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan'ın, SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz ile Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli'nin aynı masada yemek yediği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından açılan davada karar çıktı. Aksan’a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın ertelenmesine karar verildi.
Vahşi cinayette kayıp 'kesik baş' bulundu!
Kastamonu ile birlikte tüm Türkiye'de infiale neden 'kesik baş' cinayetiyle ilgi yeni bir gelişme yaşandı. Maktulün kesilen ve olay yerinde bulunamayan başı, kilometrelerce uzakta bulundu.
Kastamonu Üniversitesi’nde ‘KATİL İSRAİL’ sesleri!..
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler ile akademisyenler birçok ülkedeki üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla yürüyüş yaptı.  
Muhtar cinayetinde karar çıktı!..
Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.
Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi
Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Bir çok tanıdık isim vardı.
Kastamonu'da saatlik değişim!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu dahil 43 il için sarı kod uyarısı vermişti. Kastamonu'da şiddetli fırtına etkili oldu. 1 saatlik aralık sonrasında hava, yerini güneşe bıraktı.
Kastamonu'daki o tepe merak uyandırıyor
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal, arkeologlara çağrıda bulunarak tepenin incelenmesini ve koruma altına alınmasını istedi.
Bayram dönüşü kaza! Tarlaya uçtu..
Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Kastamonu’ya giriş yaptı!
Uzun bir süre kar ve yağmurun etkisinde olan ülkemizde bu günden itibaren sıcak havalar etkisini gösterecek. Kastamonu’ya da giriş yapan sıcak hava dalgaları bir süre şehri terk etmeyecek. Nasrullah ve Cumhuriyet Meydanında güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kızının ölümünden 2 yıl sonra hayatını kaybetti
Kastamonu’da sevilen sima hayata gözlerini yumdu.
Aydın; 'Bu şehre ihanet etmiş birisisin!'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'dan, AK Parti Adayı Tahsin Babaş'a sert çıkış geldi. Aydın; "Madem iftira atıyoruz da neden çıkıp tek kelime edemedin? Biz kimseye iftira atmayız. Sadece gerçekleri söyleriz.  İnsanın yalan söylerken yüzü kızarır ama sende kızaracak yüz de kalmamış. Gerçekler ortaya çıktığında acaba ne diyeceksin? Sen bu şehre ihanet etmiş birisisin' dedi.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
Tarlaya düşen otomobildeki 3 İranlı yaralandı
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde tarlaya düşen otomobildeki 3 İranlı yaralandı.
Kazada Hayatını Kaybeden Avukat, Sevenlerini Ağlattı
Gümüşhane’de duruşma dönüşü kazada hayatını kaybeden Av. Öznur Taş için Samsun Adliyesi önünde düzenlenen törende meslektaşları gözyaşı döktü.
Trafik kazası: 14 aylık bebek hayatını kaybetti
Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 14 aylık bebek hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Başkan, Kastamonu’da kaza geçirdi!
Kadın Kolları Başkanı Kastamonu’da kaza geçirdi.
Kastamonu’da TIR kazası
Kastamonu’da seyir halinde ilerleyen Tır yoldan çıktı.
Kastamonu’da soğuk savaşı!
Kastamonu'da, 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürerken, parti ve bağımsız belediye başkan adaylarının rekabeti adeta soğuk savaş atmosferine dönüştü. Kentin dört bir yanında, seçim araçları ve dev bayraklarla donatılmış sokaklar, seçmenlerin dikkatini çekiyor.
Kastamonu’da otomobil takla attı! Yaralılar var
Kastamonu’da otomobilin takla atması sonucu kaza meydana geldi.
Kastamonu'da cip tarlaya uçtu: Yaralılar var!
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde tarlaya uçan cipteki 3 kişi yaralandı.
Erbilgin'den Yalçın ve Aydın'a gönderme!
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, konuşmasında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın ve MHP Belediye Başkan Adayı  Yüksel Aydın'ın, 'Hasan Baltacı'nın Milletvekilliği'nden istifa etmesi gerektiği' söylemlerine ilişkin; "Siyasette hakim değilsen, siyaset yapmayı sadece söylem üzerine kurarsan çuvallarsın" diyerek her iki adaya da gönderme yaptı.
Hanönü’de feci kaza!
Hanönü ilçesinde yoldan çıkan otomobilin takla atması neticesinde sürücü yaralandı.  
Kastamonu'da feci kaza!
Taşköprü D-30 karayolunda kaza meydana geldi.
Tehlike Kastamonu’ya da geliyor!
Türkiye pazar gecesi uykuya dalacak, pazartesi günü resmen içimize dolacak. Libya'dan kütle kütle geliş yapacak
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.