Arama
Arama Sonuçları
Sokak Kedilerine Çarpan Sürücülere 14.432 TL Ceza
Karabük’te sokak kedilerine çarpan 2 sürücüye 14 bin 432 lira ceza kesildi.
Başkan Vidinlioğlu 'Ercan Öğretmen' için  seferberlik başlattı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu için arkadaşları yardım çağrısında bulunmuştu. Belediye Başkan R. Galip Vidinlioğlu da Ercan öğretmen için seferberlik başlattığını duyurdu.   
Karabacak'tan aday sinyali
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu Belediye Başkan adayının Tahsin Babaş olduğunu açıkladı. Bunun üzerine gözler CHP’ye çevrilirken Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak’tan cevap gecikmedi.
KGD: Teşekkürler Kastamonu…
KGD Başkanı İzzet Sarı; “Haydi Kastamonu’ kampanyasını başlatan ve destek veren tüm STK’lara teşekkür ediyoruz.”
Devlet Eski Bakanı Başesgioğlu'ndan Kastamonu'ya çağrı; 'Haydi Kastamonu!'
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu Kastamonu'ya seslendi. Başesgioğlu açıklamasında, tüm Kastamonu'dan, Kastamonu'da yayın yapan internet haber sitelerini ziyaret etmesini istedi. Başesgioğlu açıklamasında; "Haydi Kastamonu, bu sitelerimizi aralarında hiçbir ayrım yapmadan- ziyaret etmeniz, aynı zamanda toplumsal dayanışmamız için de iyi örnek oluşturacaktır. Gazetelerimiz için çok anlamlı olacak böyle bir davranışı sizlere tavsiye ediyorum, katılmanızı temenni ediyorum" dedi.
Aygün'den Gazi'ye çağrı
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, tüm Kastamonu'yu Pazar günü yapılacak olan İnegöl spor- GMG Kastamonuspor karşılaşmasına davet etti. Aygün açıklamasında; "Tüm Kastamonu haydi Pazar günü Gazi Stad'ına…" dedi.
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri
Eski bilmeceler, merak edilen konular arasındadır. Kullanım anlamı bakımından eski bilmeceleri öğrenmekbve buna göre cevaplama imkanına sahip olmak isteyenlerin sayısı çoktur. Eski Bilmeceler arasından komik, kolay ve en bilinenleri sizler için derledik.
Akşener’den Kastamonulu SMA hastası Batu’ya destek
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6,5 aylık SMA hastası Kastamonulu Yağız Batu Demirtaş için toplanan yardım kampanyasına destek oldu.
Yaz Kur'an kurslarında rekor…
3 Temmuz’dan bu yana 2 milyon öğrenci kayıt yaptırdı. Dönem sonuna kadar sayının 4 milyona yaklaşması bekleniyor.
Kaymakam Kaygusuz, dokuma tezgahının başında
Azdavay Kaymakamlığı, Halk Eğitim Merkezi tarafından Azdavay'a özgü yöresel kıyafet dokuma kursunun açıldığını duyurdu. Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz, dokuma tezgahının başına geçerek çekindiği fotoğrafı 'Haydi Hanımlar Dokuma Kursuna' sözleriyle paylaştı.
Yaptık, yine yaparız!
KASTAMONU BELEDİYESPOR ‘ŞAMPİYONLUK’ İÇİN PARKEYE ÇIKIYOR
Belet: Şampiyonluğu doyasıya yaşamak istiyoruz
Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet, son maçı da kazanarak Kastamonu’ya bir şampiyonluk daha getirmek istediklerini söyledi.
Altın Kızlar’dan ‘şampiyonluk maçı’ daveti
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde final müsabakası 10 Haziran Cumartesi günü (yarın) saat 15.00’te Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.
Balkon konuşması yapan Erdoğan: 'Bunları çözmek bizim için zor değil'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gelenek haline gelen balkon konuşmasını gerçekleştirdi. Önceki yılların aksine bu yıl; AK Parti Genel Merkezi’ndeki balkon yerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde konuşmasını gerçekleştiren Erdoğan, önemli açıklamalarda yaptı.
Erdoğan'dan balkon konuşması:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gelenek haline gelen balkon konuşmasını gerçekleştirdi. Önceki yılların aksine bu yıl; AK Parti Genel Merkezi’ndeki balkon yerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde konuşmasını gerçekleştiren Erdoğan, önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.
Milletvekili Baltacı oyunu kullandı
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için oyunu kullandı. Sabahın erken saatlerinde oy kullanacağı okula giden Milletvekili Baltacı, "Bugün eşitlik için, adalet için, demokrasi için sandıklarda buluşalım" ifadelerine yer verdi.
‘Hayallerimize pranga vurulmak isteniyor’
CHP Kadın Kolları Genel Merkezi öncülüğünde, 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerindeki desteğine ilişkin, "Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı. Kendisinin dile getirdiği bazı hususları biz açıklığa kavuşturduk. Muhalefet bu tür şeyler üzerinde spekülatif arayışlara girerler. Böyle bir talep olmadı. Terör örgütüne karşı tutumumuzu inlerinde yok ettiğimiz teröristlere sorsunlar. Bizim bu konuda defterimiz tertemiz. Türkiye sınırları olmadığı kadar güvendedir. Başından beri sığınmacıların güvenli dönüşünü zaten destekliyoruz” dedi.
Şenpazar'da öğrencilere jandarmadan eğitim
Şenpazar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, öğrencilere hayvan hakları ve hayvanları koruma kanunu konularında eğitim verildi.
Anket devam ediyor I Kastamonu seçimini yapıyor!
Seçime son 18 gün kaldı. Açıksöz Gazetesi olarak halka Cumhurbaşkanı adaylarından hangisini Cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini sorduk. 7 gün süreyle devam edecek anketimizin bitmesine ise 4 gün kaldı. Sonuçları www.aciksoz.com.tr adresinden duyuracağız.
“Tercihimiz kutuplaşmaya karşı kucaklaşma olacak”
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile açıklamalarda bulundu.
'Bu gidişle Kastamonu iki vekile düşecek, utanmıyor musunuz?'
CHP 2'nci sıra Milletvekili Adayı Kadir Yalçın, yazılı basın açıklaması yaptı. Kastamonu'da bir dönem 10 milletvekilinin meclise gittiğini hatırlatan Yalçın, günümüzdeki üç vekil sayısını hatırlatarak, 'Bu gidişle iki vekile düşeceğiz'' dedi. AK Parti Milletvekili adaylarına da eleştirilerde bulunan Yalçın, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kapanan Nükleer Tıp Ünitesine atıfta bulunarak 'Hangi mantıkla kapattınız?' sorusunu yöneltti.
Katar iddialı: ‘Tüm gördüklerinizi unutun’’
İYİ Parti Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Katar, ilk değerlendirmesini yaptı.
Kahrolsun katil İsrail!
İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskına Kastamonu’daki sivil toplum kuruluşları da sessiz kalmadı.
Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu
Memleket Partisi, Muharrem İnce'nin 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı adayı olduğunu duyurdu. 14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimlerde Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu.
Seri devam etsin haydi KSK
GMG Kastamonuspor, ligde yedinci hafta karşılaşmasında Fethiyespor’u konuk edecek.
Haydi KSK bu kez 3 puan gelsin
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta temsilcimiz GMG Kastamonuspor, bugün Uşakspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 16.30’da başlayacak olan müsabaka Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak. Maçın hakemi ise Eren Gökmen.
Haydi Kastamonu maça
GMG Kastamonuspor’un ligde oynayacağı Bucaspor 1928 maçı öncesi ilçelerden ücretsiz otobüsler kaldırılıyor.