Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor
Karabük'te AK Parti ve MHP'nin Kastamonulu adayları arasında ciddi bir gerilim meydana geldi.
Yeni Tosya Adalet Sarayı dualarla açıldı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “Ülke genelinde 400’e yakın adalet sarayı inşa ettik”
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
16 ilde operasyon: 25 şüpheli tutuklandı
Ankara merkezli 16 ilde FETÖ/PDY mensuplarının kamuya yerleştirilmesinde rol aldığı belirlenen 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yaşlı kadına akıl almaz tuzak: “kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm”
Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ’nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek yaklaşık 3 buçuk milyon lira dolandırdı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulup para ve altınlarını geri isterken, "Kimseden görmediğim şefkati gördüm. Anneciğim gözlerini GATA’da açtıracağım diyerek beni dolandırdı" dedi.
KÜDEF ses getirmeye devam ediyor
Küçükçekmece Dernekler Federasyonu (KÜDEF) Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Eyüp Sabri Atay açıklamasında, özelde Küçükçekmece’ye, genelde İstanbul’a örnek bir STK olacaklarını vurguladı. Öte yandan KÜDEF Başkan Yardımcısı Satı Külfetoğlu da; "Federasyon yetkililerinin ayak sesleri Anadolu’dan duyuluyor. Kastamonu günlük gazeteleri faaliyetlerimize yer veriyor, mutlu oluyoruz" dedi.
Kaymakamlıktan uyarı! Kastamonu dikkat
İnebolu Kaymakamlığı dolandırıcılara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu
YÖK’ten üniversitelere ‘barınma desteği’ çağrısı
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversiteye başlayacak olan öğrencilerin terör örgütlerinin hedefi haline gelmesini önlemek için tüm üniversitelerin öğrencilere barınma desteği vermesini istedi.
Yüksel Aydın: ‘Senin feriştahının çapı yetmez’ [VİDEO HABER]
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.
MSB, Türkiye’nin KFOR Komutanlığı'nı devralacağını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı: "Kosovo Force (KFOR) Komutanlığı Ekim ayından itibaren bir yıl süreyle ülkemiz tarafından devralınacaktır."
MSB açıkladı: son bir haftada 67 terörist öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadeleye ilişkin kritik bilgileri paylaştı. MSB'nin açıklamasına göre, Son bir haftada 67 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1062’ye, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 405’e ulaştı. İşte detaylar...
Son bir haftada 53 terörist öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelede son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
FETÖ hükümlüsü eski emniyet müdürü yakalandı
7 yıldır kendisini gizlemek için sahte kimlik kullanan eski emniyet müdürü yurtdışına çıkmayı planlarken Ankara’da yakalandı.
Erbakan: ‘İttifaka yanlışları düzeltmek için girdik’
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İttifaka yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları hep birlikte düzeltmek için girdik" dedi.
Meral Akşener'den 'seçim' açıklaması: 'Lami cimi yok, kaybettik'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uluborlu Kiraz Festivali'nde seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. “Şimdi ben seçim olduğundan beri ağzımı açmadım. İlk defa burada konuşuyorum" diyen Akşener, "Sonuç itibariyle; kaybettik, lamı cimi yok. Kaybettik" ifadelerini kullandı.
Üniversite'de 15 Temmuz'un dini travmaları ele alındı
Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tarafından "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Hain Yapılanmanın Toplumdaki Dini Travmaları" paneli gerçekleştirildi.
FETÖ firarisi şahıs Taşköprü’de yakalandı
FETÖ terör örgütü üyesi olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Fiilen katılanlara 5 bine yakın mahkumiyet kararı!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, FETÖ davalarına dikkat çekti
"Kastamonu, milli iradenin yanında olduğunu gururla gösterdi"
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda program düzenlendi. Vali Avni Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kahraman Kastamonu halkı da Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve milli iradenin yanında olduğunu büyük bir gururla göstermiştir" ifadelerine yer verdi.
Bakanlardan art arda 15 Temmuz paylaşımı: Benim de şu cihandan gidişim, memleket sevdasından...
Türkiye'de birçok kuruma sızan ve 15 Temmuz 2016'da darbe girişimine kalkan terör örgütü FETÖ'nün hain planının üzerinden 7 yıl geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümünde çok sayıda siyasi sosyal medya hesabından birlik mesaj paylaştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, "Benim de şu cihandan gidişim, memleket sevdasından" sözleriyle paylaştığı video ise dikkat çekti.
‘Türk Milleti, hainlere gereken cevabı verdi’
TÜRKAV ŞUBE BAŞKANI KAMİL ÇONKOR’DAN ’15 TEMMUZ’ AÇIKLAMASI...
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni yola çıktı
'Demokrasi ve Milli Birlik Treni', Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katıldığı törenle uğurlandı.
MSB duyurdu, 8 yılda 40 bine yakın terörist!..
Milli Savunma Bakanlığı, bu yıl etkisiz hale getirilen terörist sayısının 813’e, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 156’ya ulaştığını açıkladı.
15 Temmuz resmi tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz hangi gün? İşte Resmi Gazete bilgisi
15 Temmuz resmi tatil mi sorusu, Resmi Gazete verileri çerçevesinde çalışanlar başta olmak üzere milyonlarca vatandaşın gündemine geldi. Resmi tatiller takvimi kapsamında 15 Temmuz'un yer alıp almadığı ve 15 Temmuz'un hangi güne denk geldiği öne çıkan konuların başında yer alıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde tüm Türkiye’de bu sene de programlar düzenlenecek. 15 Temmuz'un tatil olması için görüşülen kanun, karara bağlanarak Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, 15 Temmuz yarım gün mü, tatil mi? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.
MSB duyurdu: Tam 794 terörist!..
Milli Savunma Bakanlığı, 1 Ocak’tan bu yana terörle mücadelede 19'u büyük çaplı 320 operasyon düzenlendiğini, 794 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
15 Temmuz için toplanıldı
Küre kaymakamı Cezmi Kandemir başkanlığında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” hazırlık toplantısı yapılarak anma gününde düzenlenecek olan etkinlikler ile kurumlara düşen görev ve sorumluluklar görüşüldü.
Halen görevde olan öğretmen FETÖ'den tutuklandı
Halen görevde olan öğretmen FETÖ'den tutuklandı