Arama
Arama Sonuçları
Taşköprülü avukat, bu yıl da başardı
Bursa Barosu'nca Merhum Avukat Cengiz Göral adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen makale yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmada iki yıl üst üste birinci olan Taşköprülü avukat, bu yıl da 2’ncilik kürsüsüne çıktı.
63 yıllık otobüs firması iflas etti!.. Yüzlerce kişi işsiz kaldı
Otobüs firmasının iflası gündem oldu. Türkiye'nin köklü otobüs firmalarından olan 63 yıllık Hakiki Koç Turizm, piyasadan çekilme kararı aldı. Kapanma kararıyla birlikte, otobüs seferleri aniden dururken; yüzlerce çalışan da işsiz kaldı.
TOKİ, Kastamonu’da satışa çıkıyor: İşte şartlar
TOKİ, konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için aralarında Kastamonu’nun da olduğu 43 ilde satış yapacak.
Orgeneral Arif Çetin gitti, 23 ilin Emniyet Müdürü değişti...
Emekli olan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'in yerine Ali Çardakçı getirildi. Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız görevden alınıp Bursa Valisi oldu. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ise yeni Emniyet Genel Müdürü olarak atandı.
Kastamonu’da kaç zengin var? Parayı nereye harcıyorlar?
Batı Karadeniz’in ‘en zengin ili’ konumundaki Kastamonu’da zenginler parasını istihdam oluşturacak yatırımlar yerine genelde bankada ve yastık altında tutmayı tercih ediyor. Kastamonu zenginlerinin iş alanı oluşturmaktan çok, gayrimenkul ve otomobil alımına milyonlarca lira harcaması dikkat çekiyor.
Staj mağdurlarından bakanlara yakın markaj
Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Federasyonu Başkanı Selçuk Aydın, başkan seçilir seçilmez soluğu Ankara’da aldı.
Silah kaçakçılarına darbe!.. Kastamonu da var
Operasyonlar sonucu bin 564 silah ele geçirilirken bin 819 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Kastamonu’ya sıkı geliyor!
8 kent için sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Kastamonu’da ise Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günü yağış bekleniyor.
Kastamonu’ya sıkı geliyor!
8 kent için sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Kastamonu’da ise Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günü yağış bekleniyor.
Kastamonu’da personel alımı!
Kastamonu Cide, İnebolu ve Taşköprü’de Türkiye İş Bankası personel alımı yapacağını duyurdu…
Şampiyon Kastamonu’da belli oldu!
U17 Futbol Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları ilimizin ev sahipliğinde düzenlendi. 4 takımın mücadele ettiği finallerde İstanbul temsilcisi Eroğlu Spor, Türkiye Şampiyonu oldu.
Kastamonu’da personel alımı!
Kastamonu Cide, İnebolu ve Taşköprü’de Türkiye İş Bankası personel alımı yapacağını duyurdu…
Kastamonu’ya tekrar giriş yapacak!
Çarşamba ve Perşembe günü Kastamonu'da yeniden sağanak yağış etkili olacak.
Kastamonu’ya TOKİ sürprizi!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarına Kastamonu’nun da dahil edildiği 50 ilde 865 ayrı mülkün uzun vadeli ve düşük taksitlerle satılacağını duyurdu.
‘Kastamonu’da döner çok farklı, kıyaslamak anlamsız’
Kastamonu ve Bursa’nın “döner” tartışmasına cevap İnebolulu 4’üncü kuşak ustadan geldi
Kastamonu’daki bu sayı duyanları şaşırttı!
Her sene Diyanet işleri başkanlığı istatistiksel olarak camileri açıklar. Bu yıl da yine son verilere göre cami sayısının 89.817 olduğunu açıkladı. Kastamonu’daki cami sayısı dikkat çekti…
Kastamonu’da kuraklık alarmı!.. Son 64 yılın en düşüğü
NİSAN YAĞIŞLARI, KASTAMONU SAHİL KESİMLERİNDE YÜZDE 80 AZALDI
Bursa'daki acı olaya Kastamonu'dan açıklama! 'Acilen...'
Bursa'da anne Ümran Ö. (53) fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan Ö.'nün (31) boğazını jiletle keserek öldürmesinin ardından, aynı jiletle kendi boğazını keserek intihar etti. Bu acı olay Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Türkiye Otizm Meclisi tarafından ülke genelinde ortak açıklama yapıldı.
Kastamonu ve Bursa’nın ‘döner’ tartışması büyüyor
Dönerin ilk olarak Kastamonu'da yapıldığı iddialarına Bursa'nın en meşhur kebapçısı İskender Kebap'ın 5. kuşak işletmecisi Oğuzhan İskenderoğlu'dan yanıt geldi.
Kastamonu Üniversitesi’nin de katkı verdiği makale uluslararası dergide
Kastamonu Üniversitesi akademisyenin de yer aldığı ekibin yazdığı, CRISPR teknolojisini şeker kamışına uygulanmasıyla ilgili makale, uluslararası yayın yapan "Plant Biotechnology Journal" dergisinde yayınlandı.  
Kastamonu’da ‘katil arı’ seferberliği
Karadeniz Bölgesi'nde görülen ve kestane ağaçlarını kurutan gal arısıyla mücadele için laboratuvar ortamında üretilen böcekler Kastamonu'da doğaya bırakıldı. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından şu ana kadar kestane ağaçlarına 8 bin böcek salındı.
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Obilet’te Kastamonu başı çekiyor!
Otobüs bileti satışlarında en çok artış yaşanan yurt içi destinasyonlar Kastamonu, Zonguldak, Amasya, Konya, Çorum, Tokat ve Erzincan, yurt dışı destinasyonlarda ise Selanik, Sofya, Batum ve Üsküp oldu.
Kaptanın cansız bedenine 1,5 ay sonra ulaşıldı
Bursa’nın Karacabey ilçesi açıklarında 15 Şubat’ta batan Batuhan A isimli kargo gemisinin kayıp mürettebatı arasında bulunan İnebolulu kaptan Hasan Mehmet Uyanık’ın cansız bedenine ulaşıldı.