Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Bir söz de Atatürk'ün huzurunda!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı ve Kastamonu CHP Parti yöneticileri Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.
Kastamonu'da Belediye, borçlarını astı!
Kastamonu'da ilçe belediyesi, borçlarını astı...
Batı Karadeniz, Kastamonu'ya geliyor!
Komşu iller Kastamonu'da yarışacak...
Taşköprü'de Trafik Zabıta Ekipleri teyakkuzda!
Taşköprü Belediyesi, okul önlerinde yaya güvenliğinin ve trafik akışının sağlanması amacıyla Trafik Zabıta Ekibi uygulamasını başlattı.
Kastamonu Özel İdare bayramlaştı
Kastamonu İl Özel İdaresi personelleri,  Ramazan Bayramı’nın ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programında merkez binada sosyal tesislerde bir araya gelerek bayramlaştı.
Kastamonu OBM'de bayramlaşma kuyruğu!
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde bayramlaşma töreni yapıldı. Tüm personelin katıldığı törende uzun kuyruklar oluştu.
Yakıt masrafını MHP İlçe Başkanlığı karşıladı!
Azdavay Belediyesi tarafından Pazar günü gerçekleştirilen Kastamonuspor Amedspor maçına araç kaldırılmıştı. Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan aracın yakıt masraflarının MHP Azdavay ilçe Başkanı Akif Özdemir'in karşıladığını açıkladı.
Türkiye’de görüldü; Kastamonu’ya doğru geliyor!
Uzman açıkladı; Türkiye’de familyası tespit edilen canlı, Kastamonu’ya doğru yayılıyor.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
Uluay'dan fotoğraf krizine tepki! 'İkna olmadık'
Kastamonu Belediye Meclisi'nde gündeme gelen Başkanlık makam odasından kaldırılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı konusuna verilen yanıta tepki geldi. AK Parti Milletvekili Halil Uluay'dan açıklamasında; Belediye başkanı, Parti Genel başkanının Cumhurbaşkanı olmasına karşıyız demiş. İkna olmadık. Zira 2023'te CHP, kendi genel başkanını da Cumhurbaşkanı adayı yapmakla yeni sistemi sahiplenmiştir" dedi.
Belediyenin 2023 raporuna 'yetersiz' oyu çıktı
Kastamonu Belediyesi Nisan ayı ilk toplantısı, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Öte yandan 2023 Faaliyet Raporu da oylandı. 2023 Faaliyet Raporu Kastamonu Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle yetersiz bulundu.
Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !
Kastamonu Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından, Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki olarak protesto yapılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Baltacı yapılan protestoya cevap verdi.
Kastamonu sahilinde ‘Üç Hilal’ dönemi...
31 Mart yerel seçimlerinde CHP yönetimindeki Cide ve AK Parti yönetimindeki İnebolu Belediyelerinde MHP dönemi başladı.
Kastamonu Üniversitesi, hızla büyüyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı, 2024-2025 akademik yılında açılacak olan ikisi doktora, ikisi lisans ve biri ön lisans programı olmak üzere beş yeni bölüm için Kastamonu Üniversitesine onay verdi.  
Sigara fiyatları ne kadar? en ucuz ve en pahalı sigara kaç TL?
Vatandaşlar tarafından merak edilen zamlı sigara fiyatları gündemde. Sigara gruplarına zam gelmesiyle birlikte vatandaşlar, güncel sigara fiyatlarını merak ediyor. 2024 en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları ve sigara fiyatları hakkında tüm detaylar haberimizde…
‘Amaç, asılsız iddialarla belediyemizi yıpratmak’
Kastamonu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Metin Ekici, belediye depolarındaki erzak kolilerini ilişkin iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
Uzuner, yarın makamına oturacak
31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından, İnebolu’da 3’üncü Uzuner dönemi yaşanıyor.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Ilgaz'da hizmet içi eğitim!
2024 Yılı Hizmet İçi Eğitim Seminerine, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Ilgaz Dağı Yangın Eğitim Merkezi'nde devam edildi.
Abana'nın yeni Başkanı sahada!
Abana Belediye Başkanı Seda Oyar, seçimin ardından sahaya çıkarak vatandaşlarla bir araya geldi. Oyar vatandaşlara teşekkür etti.