Arama
Arama Sonuçları
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.
Kastamonu’da kaç aday var? İşte kesin liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
Kastamonulu genç müzisyen canice katledildi!
Kastamonulu genç müzisyen, nişanlısıyla birlikte gittiği bir restoranda meslektaşları tarafından öldürüldü.
Juventus istedi; GMG Kastamonuspor aldı
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’da bir futbolcuyla yollar ayrılırken; takıma bir oyuncu da dahil edildi. Trabzonspor altyapısında yetişen ve 2019 yılında İtalya ekiplerinden Juventus’un da ilgilendiği Behlül Aydın, GMG Kastamonuspor’la anlaştı.
Cengiz Aygün: ‘Ben susacak adam değilim’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün; Etimesgut Belediyespor’a karşı aldıkları 1-0’lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Iğdır FK mücadelesini izlediklerini ve 'kafasının karıştığını' ifade eden Aygün; 'Ben susacak adam değilim,Ben konuşma noktasına gelirim ve bu tatsız olur'' dedi.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Kastamonuspor'u yenmek kolay mı öyle?
Rakiplerinin puan kaybettiği haftanın kazananı Kastamonuspor oldu. GMG Kastamonuspor, 2-0 geriye düştüğü karşılamayı 3-2 kazanarak muhteşem bir geri dönüş yaparak, Amedspor ve Iğdır FK'yla arasındaki puan farkını dörde çıkardı.
GMG Kastamonuspor kazandı! Hesaplar karıştı...
GMG Kastamonuspor, aldığı kritik galibiyetle grubunda zirve hesapları yapan rakiplerinin hesaplarını karıştırdı.
Dünya Şampiyonu'ndan İl Müdürü Gümüş'e ziyaret
Muaythai Gençler Dünya Şampiyonu Hamza Eren Göksu, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü  ziyaret etti.
"Çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez"
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu'nun AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'yi haksız şekilde eleştirdiğini dile getirdi. Güzel açıklamasında; "Haksız ithamlarda bulunarak Milletvekillerimize yaptığınız amaçsız ancak çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez. Masa başında oturarak bugün nasıl bir çamur atarım diye düşünmekten öte..."
Milletvekili'nin sarımsak videosuna sert eleştiri: "Milletle alay etmeyin"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin sarımsak pazarlığına dahil olduğu videosunu paylaşması üzerine sert eleştirilerde bulundu. Urganioğlu açıklamasında; "Benim sarımsak üreticim yıl boyunca, bir sürü eziyete katlanırken, dünyadan haberi olmayan poz vekili birde gülerek 1 kilo sarımsak için 38 TL'nin pazarlığını yaptırıyor. Kusura bakma millet senin gibi masa başında maaş almıyor. Tarlada alın terinin karşılığını almak için uğraşıyor. Ayıptır, günahtır, iş yapıyormuş gibi milletle alay etmeyin" dedi.
Aytaç Eruz'un eşi Sakine Eruz'dan İl Müdürü Gümüş'e ziyaret
Aytaç Eruz Anadolu Lisesi'ni yaptıran hayırsever Aytaç Eruz'un eşi Prof. Dr. Sakine Eruz, İl Milli Eğitim Müdür Hasan Gümüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
Türkiye'den Fas'a gitmişlerdi, büyük depreme yakalandılar
Manisa'dan 10. Uluslararası UNESCO Küresel Jeoparklar Ağı Konferansı’nda Türkiye’yi temsil etmek için Fas’ın Marakeş kentine giden heyet 7 büyüklüğündeki depreme yakalandı. Heyetin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda; "Bulunduğumuz yerde bir sorun yok. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
İsfendiyar Açıksöz kimdir? İsfendiyar Açıksöz nereli? İşte merak edilenler
İsfendiyar Açıksöz nereli? İsfendiyar Açıksöz kimdir? İsfendiyar Açıksöz ne zaman vefat etti? İsfendiyar Açıksöz’ün mesleği neydi? İşte İsfendiyar Açıksöz hakkında merak edilenler
Zirve en çok KSK’ya yakıştı
Kastamonuspor’umuz Gazi’de ağırladığı 24Erzincanspor’u 2-0’lık skorla geçerek grup liderliğine yerleşti
Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…
Duygu ve Mehmet çifti için Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir düğün töreni düzenlendi
Cem Karaca'nın Gözyaşları filmine dava açıldı
Sahne ve şov dünyasının ünlü isimlerinin hayatlarını konu alan biyografi türündeki filmlerin sonu mahkemede bitiyor. "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmi de davalık oldu. Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, filmin durdurulması için mahkemeye başvurdu.
100. Yıl Sergisine yoğun ilgi
İnebolu'da düzenlenen Cumhuriyetin 100. yılı fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü
Fenerbahçe, Samsunspor'u 2-0 mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor ile deplasmanda karşılaştı.
YKS tercih sonuçları açıklandı
Son Güncelleme: 20.08.2023 00:39Son dakika: 2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı.ÖSYM, 2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih sonuçlarının açıklandığını duyurdu.