Arama
Arama Sonuçları
Bayramda Kastamonu’dan çıkamıyoruz!
Ramazan ayının 17. gününde bayram planları yapılmaya başladı. Yılbaşı sonrası zamlarının etkisinde olan ve zaten yüksek olan otobüs biletleri fiyatları artan talep sebebiyle bir artış daha gösterdi.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
7 gün sonra Kastamonu’yu geleceğe taşıyacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, İsfendiyar Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
Kastamonu, Pendik sırasını kaptı!
Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan İstanbul'un Pendik ilçesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.
Ticaret Bakanlığı 17 ilde restoran, lokanta ve kafeleri inceledi
Ticaret Bakanlığı, aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Van'ın da yer aldığı 17 ildeki restoran, lokanta ve kafelerde, tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı. İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe (solda) de denetimlere katıldı.
En fazla göç'ü İstanbul’dan aldı. 43 bin 974 kişi
Ordu’ya 2023 yılında 43 bin 974 kişi göç ederken, en fazla göç 18 bin 505 kişi ile İstanbul’dan geldi.
Devrilen tırın sürücüsü yaralandı
Karabük'te devrilen tırın sürücüsü yaralandı.
Kızıl geyik ve bozayı avlayan 2 kişiye adli işlem başlatıldı
Bolu’nun Mengen ilçesinde kaçak avcılık yaparak, kızıl geyik ve bozayıyı tüfekle vurdukları tespit edilen 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Boris Volfman: “Nohut İhracatında Toparlanma Devam Ediyor”
Pandemi öncesinde yüksek ihracat getirisine sahip nohutta son birkaç yıldır yaşanan düşüş tersine dönmeye başladı. Dünyanın en büyük nohut üreticilerinden biri olan Türkiye 2022 yılında dünyanın çeşitli ülkelerine 60 milyon dolarlık nohut ihracatı gerçekleştirirken bu rakam 2023 sonu itibariyle 86 milyon dolara yükselerek ciddi mi artış gösterdi.
Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu Kadınlar da Önemli Rol Aldı
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu kadınlar da yer aldı.
Trafik kazası: 14 aylık bebek hayatını kaybetti
Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 14 aylık bebek hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Kara Elmas Ekspresi komşuda!
Turistik Kara Elmas Ekspresi, tanıtım seferinin ikinci durağı olan Çankırı’ya ulaştı. Tren yolculuğu yapan vatandaşlar, yer altı tuz şehrini gezdi.
Kastamonu yaşanılacak şehir değil!
Forbes açıkladı: Türkiye’nin en yaşanabilir illeri belli oldu
8 bin işçi alınacak!.. İşte şartlar
Sağlık Bakanlığına işçi alımlarının da olacağını hatırlatan Bakan Koca, “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız" dedi.
Mart kapıdan baktıracak!.. Meteoroloji uyardı
Uzun bir süre mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar İstanbul dahil çok sayıda kentte çarşambadan itibaren yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakacak.
Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi.
Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi.
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu'nun öğretmeni kanserle mücadele ediyor! Acil destek çağrısı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu'nun  arkadaşları ilik arama yarışına girdi.
Yeni Fiyat Belli Oldu! Ramazan pidesinde büyük artış
Bu yıl artan fiyatlara bir yenisi daha eklendi. Ramazan pidesinde artış yaşandı. Pide fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...
Kastamonu'da Aile Hekimlerine sertifikalı eğitim!
Aile hekimlerine yönelik olarak düzenlenen Bölgesel  Aile Hekimliğine Uyum 1. Aşama Sertifikalı Eğitim programı tamamlandı.
Kastamonu’ya da geliyor! Sevinsek mi üzülsek mi bilemedik!
Son zamanlarda Kastamonu’da etkili olan bu durum hem sevindiriyor hem de endişelendiriyor. Libya tarafından esecek rüzgarların Kastamonu’ya da geleceği ve daha ılık bir hava getireceği bildirildi.
Aydın, Baltacı'ya sordu; 'Baltacı bu ne?’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Siyaset Özel programında, chp bAŞKAN adayı Hasan Baltacı'nın mütevazi bir kampanya yürüttüğü ifadeleri üzerine, Başkan Adayı Yüksel Aydın; "Sabah sokağa çıkıyoruz, bununla karşılaşıyoruz. Hasan Baltacı bu ne? Hani ufak bir minibüsünüz vardı? Kastamonu halkını siz ne zannediyorsunuz ya?" diyerek cevap verdi.
Asırlar, Kastamonu’yu değiştiremedi!
Gaslar sert karakterli, cengaver kişiler olarak bilinmektedir. Bugün Kastamonu ve çevresindeki illeri de içine alan ve Romalılar devrinde adına Paflagonya (Pophlaginia) denilen Gasların kurduğu şehirlerden bir tanesi de “Timonion veya Tumanna“dır. Yani günümüzdeki Kastamonu
Suç örgütü lideri Kastamonu Adliyesi’nde
Kastamonu merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen KAFES-45 Operasyonu'nda gözaltına alınan suç örgütü lideri olduğu değerlendirilen Ömer Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Kastamonu merkezli çete operasyonunda 4 tutuklama
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.  
Kastamonu merkezli dev operasyon: 3 suç çetesi çöktü!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı, Kastamonu'da Ömer Çınar ve Balıkesir'de Salih Babayiğit'in elebaşılığını yaptığı 3 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda örgüt elebaşıları da dahil olmak üzere 63 şüpheli yakalandı.