Muhabir - CNG
Arama Sonuçları
Ünlü yazar Cedidiye meydanında halkla buluştu
Düzce Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Cedidiye Cami önünde kurulan Ramazan etkinlik çadırında son olarak ünlü Yazar Hatice Kübra Tongar Düzcelilerle buluştu.
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı?
Ramazan Bayramı öncesi turizmcilerden hükümete tatil çağrısı geldi. Bu yıl kararın erken açıklanmasını isteyen turizmciler, tatil süresinin 9 güne çıkarılmasını talep etti. Gözler ise hükümetin vereceği kararda.
İlçede garip olaylar dönüyor!
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde peş peşe garip olaylar yaşandı. Gece geç saatlerde bir otomobilin aynalarında bir kurşun asılı olarak bulundu. Olayın ardından bir garip olay da gündüz yaşandı.
Sürücüleri üzecek zam!
Kastamonu’da Trafik ışıklarında ve trafik ışığı olmayan bölgelerde birçok yaya geçidi olmasına rağmen, çoğu zaman vatandaşların geçmesini kolaylaştırmıyor. Sürücüleri üzecek zam haberi geldi.
Kuzeykent'te bıçaklı kavga
Kastamonu Üniversitesi Kampüs içinde yer alan Ayyıldız Spor Salonu önünde halı saha maçının sonu kötü bitti
Kastamonu Şeker Fabrikası, mülakat sonuçları belli oldu!
Kastamonu Şeker Fabrikası’nın da aralarında olduğu TÜRK-ŞEKER’in 613 kişiyi istihdam edeceği personel alım sonuçları açıklandı
Kastamonu halkının yüzü sonunda güldü: Sizde de varsa hemen koşun!
Kastamonu halkı, altın fiyatlarındaki rekor artışın getirdiği olumlu havayla birlikte, geleceğe daha umutlu gözlerle bakıyor.
Kastamonu için kriz toplantısı!
Artan soğuk hava dalgaları ile Kastamonu’da etkisini gösteren Fırtına birçok ilçede maddi hasara yol açmıştı. Bunu üzerine hasarı en aza indirmek isteyen AFAD “Kış Tedbirleri Toplantısı” düzenledi.
Akaryakıta 'ciddi' indirim bekleniyor
Brent petrol fiyatları son bir haftada talep endişeleriyle 87 dolardan 81,43 dolara kadar geriledi. Bu da benzin ya da motorinde indirim beklentileri doğurdu.
Park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi öldü
Düzce'de, bakım ve onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yolda park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
Konut satışı ve kiralarda her şey sil baştan: İşte detaylar
1 Kasım'dan itibaren emlak satışlarına e-Devlet üzerinden kimlik doğrulama şartı geliyor. Kurulacak olan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi ile sahte ilanların önüne geçilecek. Peki emlak sektöründe fiyat istikrarı için çok önemli olan bu adım ile neler değişecek? Emlakçılar merak edilen konuya ilişkin detayları açıkladı.
Yılsonuna kadar zam yapmayacaklar
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneğinden (TÜRES), Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında indirim çağrısına destek geldi.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında 1000 yıllık hafıza” El sanatları sergisi Ankara’da bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.  
Hem çocuklarını hem de eşini kaybetti
Kastamonulu Kaya ailesi... Kelimelerin anlamsız kaldığı günleri yaşıyor...
"Buna acil çözüm getirilmesi gerekiyor"
İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği, ülkemizin engin sanatına değer katan ve yok olmakla karşı karşıya kalan mesleklerin nesillerce aktarılabilmesi adına harekete geçti.
Kamyon şarampole yuvarlandı
Sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti.
İçişleri Bakanlığı, Kastamonu'da 33 personel alacak (şoför, temizlik görevlisi, büro personeli)
İçişleri Bakanlığı, 3546 sözleşmeli personel, alacak. Başvurular 17 Haziran'da başlayıp 21 Haziran'da tamamlanacak. Bu kapsamda da Kastamonu'da ise toplamda 33 kişi istihdam edilecek.
Pınarbaşı heyetinden, Bakan Yardımcısı Yumaklı'ya ziyaret
Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, belediye meclis üyeleri ve DOF Robotics kurucusu Mustafa Mertcan ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret etti.
Amsterdam'dan Ballıdağ'a ödül
Ballıdağ Hastanesi'nin olduğu bölgeye yapılması planlanan Yaşlı Bakım ve Sağlık Merkezi, henüz inşaatına başlanmadan projesiyle ödül aldı. İş adamı Cengiz Aygün'ün duyurduğu ödül, 21 Haziran'da İstanbul'da takdim edilecek.
Kuzeykent'te kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi üzerinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Dört oyuncu daha ayrıldı
Sezonu üç kupayla tamamlayan Kastamonu Belediyespor'da önümüzdeki sezonun kadrosu planlanırken, dört oyuncuyla da ayrılık yaşandığı öğrenildi. Temsilcimizde forma giyen Halime İslamoğlu, Cansu Akalın, Elif Sıla Aydın ve Yağmur Toprak'la yolların ayrıldığı öğrenildi.
Başhekim Ergül: '100 kişiden 21'i randevusuna gelmiyor'
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, hastanedeki son gelişmeler ve sıkça gündeme gelen randevu problemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Randevularda yaşanan memnuniyetsizliği de değerlendiren Ergül, Kastamonululardan destek istedi.
Meydanda Suriyeliler kavgaya tutuştu: 1 yaralı
Cumhuriyet Meydanı'nda meydana gelen olayda bir Suriyeli yaralandı.
Yargıtay'dan emekli ikramiyeleriyle ilgili emsal karar: Mirastan sayılamaz
Yargıtay 7. Hukuk Dairesi, mirasçılara 'müjde' niteliğinde bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme; vefat edenin emekli ikramiyesinin kanun gereği hak sahibi mirasçılara ait olduğunu, mal varlığı çerçevesine dahil edilemeyeceğine hükmetti.
Koru Kayası gezisine yoğun katılım
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık tarafından Koru Kayası mevkiinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.
Kastamonu Belediyesi, 100 bin ücretsiz fide dağıtacak
Kastamonu Belediyesi, Salı günü itibariyle belirlenen noktalarda 100 bin ücretsiz fide dağıtacak.
'Kaçak Göçmenler', Kuzeykent Ortaokulu Spor Salonu'nda konaklayacak
Kuzeykent Ortaokulu'nda Kapalı Spor Salonu'nun 'Kaçak Göçmen Merkezi' olarak belirlenmesi; vatandaşları ve velileri endişelendirse de; yetkililer, herhangi bir güvenlik zafiyetinin olmayacağı konusunda taahhüt verdi.
Mutfağımız görücüye çıkıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kastamonu Valiliği’nin ortak çalışması kapsamında 21-27 Mayıs tarihleri arasında Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri düzenleniyor.
'Bozkurt'taki olay, afet değil tedbirsizlikti'
Afetlerde Sağlık Hizmetleri Sempozyumu'nde konuşan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.