Muhabir - Kullanıcı Bulunamadı
Arama Sonuçları
Kastamonu’da yağış etkili olacak
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre; Türkiye yarından itibaren yağışlı havanın etkisine girecek.
AFAD Hak Sahiplerine Ek Süre Verdi
Bozkurt’ta 11 Ağustos’ta yaşanan sel felaketinde Konut ve İşyerleri yıkılan Hak Sahipleri için daha önce başvuru süresini kaçıranlara 15 gün ek süre verildi.
Sokak canlılarımız için en kısa zamanda yaşam alanı oluşturulacak
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ve Fen İşleri Müdürü Serhat Şenel ile birlikte yapımı devam eden "Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı” çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Çelik Taşköprü’de iftar programına katıldı
AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik bu gün Taşköprü Ziraat Odası Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı.
Taşköprü’de Cinayet 1 ölü 2 yaralı
Kastamonu Taşköprü Celep köyünde silahlı kavga meydana geldi.
Ülkü Ocakları, ramazan ayı boyunca iftar verecek
Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, ramazan ayı boyunca iftar yemeği vereceklerini bildirdi.
Papyon Oyun Salonu açıldı
Papyon Bay-Bayan Oyun Salonu hizmete açıldı. Sefa Köleoğlu, Şahin Terzi ve Niyazi Köleoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Papyon Bay-Bayan Oyun Salonu’nun açılışına; Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, MHP İl Başkanı Emin Çınar, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, MHP Merkez ilçe Başkanı Ayhan Özmen, MHP Meclis Üyesi Metehan Hamzaoğlu ve davetliler katıldı.
Gençler İçin Playstation Turnuvası Yapıldı
Bozkurt İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bozkurt İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Lise ve Ortaokul yaş grupları arası Playstation Turnuvası Bozkurt Gençlik Merkezi’nde yapıldı.
Rektör Topal öğrenci temsilcilerinin sorularını yanıtladı
Kastamonu Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal 1 Nisan 2022 tarihinde Mevlüt Beyribey Konukevinde, öğrenci konseyi temsilcileri ile bir araya geldi.