Esnaf temsilcilerinden Vali Çakır’a ziyaret

14. Ahilik Haftası kutlama etkinlikleri programları başladı. Etkinlik kapsamında ilk olarak, Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Başkanları ve temsilcileri, Kastamonu Valisi Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Ticaret İl Müdürü Sefa Özata Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (KESOB)  Başkan Vekili Fehmi Yılmaz, ile KESOB Yönetim Kurulu Üyeleri'nden  Ali Ufuk Dravor, Mehmet Altıkulaçoğlu, Yücel Gedik, Ahmet Baş, Salim Karabıyıkoğlu katıldığı ziyarette, etkinlikler hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Avni Çakır yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek,  Ahilik Haftasının hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu, esnaflara bol kazançlı günler diledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Başkanları ve temsilcileri, akabinde Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'na da ziyaret gerçekleştirdi. Vidinlioğlu; "Kardeşliği, dayanışmayı, emeği içinde barındıran, birlik ve beraberliğimizin tesis edilmesinde öncü rol oynayan esnaf ve sanatkârımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, ticaret hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.