“Meslektaşlarımız fedakarca yardıma koştu”

Kastamonu Barosu, Bozkurt ilçesinde meydana gelen ve birçok can ve mal kaybına neden olan sel felaketinin yaralarının sarılması için Baro mensubu avukatlar ve yardımsever vatandaşlarca yapılan yardımları Bozkurt’a ulaştırmayı sürdürüyor. Baro Başkanı Av.Özgür Demir, yaptığı açıklamada; “Hepimizin canını yakan felaketin meydana geldiği ilk günden itibaren meslektaşlarımız, fedakarca görev bilinciyle yardıma koştu” dedi.

DEMİR; “TÜM BAROLAR, YARDIM ORGANİZASYONUNDA AVUKATLARIN ÖNEMLİ ROL ÜSTLENMESİNİ SAĞLADI”

Kastamonu Barosu, sel felaketinde büyük yara alan Bozkurt ilçesine yardım faliyetlerini sürdürüyor. En son 28 takım beyaz eşyanın selzedelere teslimini gerçekleştiren Baro Başkanı Av.Özgür Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hepimizin canını yakan felaketin meydana geldiği ilk günden itibaren meslektaşlarımız, fedakarca görev bilinciyle yardıma koştu. Baromuza kayıtlı avukatlar ve ülkedeki tüm barolar, yardım organizasyonunda avukatların önemli rol üstlenmesini sağladı. Yardımsever vatandaşların yardımlarını da Kastamonu Barosu aracılığıyla ulaştırdık” dedi. Baro Başkanı Demir, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına katkı veren yerel yöneticilere de teşekkür etti.

KAYMAKAM ATICI’DAN, BARO BAŞKANI DEMİR’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Diğer yandan Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı, Bozkurt’un ayakta kalmasına katkı veren yardımsever avukatlara ve Barolara, Kastamonu Barosu nezdinde teşekkür ederek Baro Başkanı Av.Özgür  Demir’e teşekkür plaketi takdim etti.