Üniversiteyi de su bastı

Kastamonu Üniversitesi yönetimi, aşırı yağıştan olumsuz etkilenen birimlerimlerde incelemelerde bulundu.

Kastamonu başta olmak üzere Batı Karadeniz’in genelinde meydana gelen aşırı yağışlar sonrasında oluşan sel felaketinden olumsuz etkilenen Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü ve meslek yüksekokullarında inceleme ve durum tespiti yapıldı.Raporlama ve durum değerlendirmesi yapılarak sürecin devamında atılacak adımların görüşüldü ve incelemeler sonrasında yapılacak çalışmalar planlandı.


OLUMSUZLUK EN KISA SÜREDE GİDERİLECEK

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, Yapı işleri Teknik Daire Başkanı Esat Çelik Kuzeykent Kampüsü başta olmak üzere sel felaketinden aşırı derecede etkilenen Bozkurt Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek, meydana gelen hasar hakkında personelden bilgi aldı.

Taşkının etkili olduğu yerlerde gerekli tespitlerin yapılması ve çalışmaların başlatılması noktasında Rektör Topal, aşırı yağışlar sonucunda Kuzeykent Kampüsü başta olmak üzere ilçelerde oluşan olumsuzluğun en kısa sürede giderileceğinin bilgisini vererek, Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.