Bahçeşehir’de duygu dolu mezuniyet

Kastamonu Bahçeşehir Koleji 8’inci sınıfları için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun öğrencilere son kez seslenen Bahçeşehir Koleji Müdürü Şükran Sayım, duygu dolu anlar yaşadı.

Kastamonu Bahçeşehir Koleji, 8'nci sınıflar için mezuniyet töreni düzenledi. Kolej Müdürü Şükran Sayım’ın yanı sıra; Lise Müdürü İsmail Batmaz, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı törende, okul birincisi Tunç Darende, ikinci Elif Nazlım Gençtürk ve üçüncü Arda Bozkurt’a plaketleri verildi.

SAYIM; “MUSTAFA KEMAL ATATÜRK GENÇLERİNİ MEZUN EDİYORUZ”

Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Şükran Sayım, bugünün gurur duydukları bir gün olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü;  “Bugün Bahçeşehir meşalesini, ülkemizin her yerine ne güzel şekilde taşıyacak olan, Mustafa Kemal Atatürk gençlerini mezun ediyoruz. Bu güzel günü bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Sevgili anne babalar, sizlerin bu akşamki duyguları hepimizden çok farklı. Dünyaya geldikleri günden itibaren üzerlerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla, zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz evlatlarınızı artık daha donanımlı bireyler olarak liseye uğurlama vakti geldi. İçinizde onların gelecekleriyle ilgili bir korku duymayın. Bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Yarışmalara katıldılar, pek çok ödül ve övgüler aldılar. Ortaya koydukları projeler, ürünler ve dayanışma ile yürüttükleri çalışmalarla gerek sizin emeklerinizin, gerekse öğretmenlerinin emeklerinin boşa gitmediğini hepimize ispatladılar. Evlatlarınızı yaşamlarının bir döneminde bizlere emanet ettiniz. Velilerimiz bizlere yaşattığınız güven ve verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bahçeşehir Koleji olarak akademik kadromuz, olağanüstü bir çabayla onları şekillendirdi, onları eğitti, bilgilerle donatarak yarınlara hazırladı. Ortaya özgüvenleri yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluğu üstlenen, sürdüren ve bunun mutluluğunu yaşayan gençler yetiştirdik. Bu noktada değerli öğretmenlerimize de emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

 

“GELECEKTE PEK ÇOK GÜZELLİĞE KATKINIZ OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM”

 

Konuşmasında öğrencilere seslenen Okul Müdürü Şükran Sayım; “Sizlere son kez öğrencilerim diye hitap ediyorum. Bugün sizin için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız bir güçle başka bir dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Ailenizin sevgisi, desteği e ilgisiyle yetişen gençler olarak bugün buradasınız. Farklılıklarınıza saygı duyarak, birbirinize hoşgörü göstererek, sosyal yaşamınızla ve geleceğinizle ilgili kendi görüşlerinizi oluşturdunuz. Dürüst kendine inanan ve güvenen Mustafa kemal Atatürk gençliği olarak; kendiniz için, yakınlarınız için, ülkeniz için yapabileceğiniz çok şey olduğunu biliyorsunuz. İnançlı ve bilgili gençler olarak gelecekte de pek çok güzelliğe katkınız olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Konuşma sonrasında öğrenciler keplerini havaya fırlatarak hatıra fotoğrafı çekildi.