“100 değil 7 kişi istifa etti”

Geçtiğimiz günlerde istifalar ile gündeme gelen Yeniden Refah Kastamonu İl Başkanlığı, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı Abdullah Aktaş tarafından yapılan açıklamada; “Partimizden 100 kişi değil 7 kardeşimiz istifa etmiştir. Tam da bu 7 istifanın olduğu son iki günde Yargıtay resmî kayıtlarına göre Kastamonu’muzda 200 kardeşimiz Yeniden Refah Partimize üye olmuşlardır. Milli Görüşü anlayanlar Milli Görüş davasından ayrılmazlar” ifadelerine yer verildi.

“MİLLİ GÖRÜŞÜ ANLAYANLAR MİLLİ GÖRÜŞ DAVASINDAN AYRILMAZLAR”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdullah Aktaş, partiden yapılan istifalarla ilgili açıklama yayınladı “2 gündür Kastamonu’da gündem Yeniden Refah Partimizde 100 kişiden fazla istifa haberi. Konu ile ilgili olarak partimizi ve davamızı içerden ve dışardan gönüllü olarak seven kardeşlerimizin üzüntülerini dile getirerek aldığım telefonlar sebebi ile bir açıklama yapma gereğimiz zaruri olmuştur. Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanlığı olarak 3 yıldır büyük bir özveri ile Milli Görüş davamızı Kastamonu’muzda ve tüm Türkiye’mizde en büyük parti olsun diye çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ve inşallah da bu düşüncemizi gerçekleştireceğiz. Partimiz büyürken önemsediğimiz en önemli konu kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın Milli Görüşün ne demek olduğunu çok iyi anlamaları konusudur. Çünkü Milli Görüşü anlayanlar Milli Görüş davasından ayrılmazlar. Çünkü Milli görüş önce Türkiye’mizin madden manen kalkınması, sonra İslam aleminin madden manen kalkınması ve dahi tüm insanlığın kurtuluşu için mücadele eden tek ve hak davadır. Bu davada asla ve kat’a eksiklik ve kusur olmaz, kusur insanız ve hepimizde hata ve noksanlık olabilir. Önemli olan bu hata ve noksanlıkların bilerek ve kasten yapılmamasıdır” dedi.

“7 KİŞİNİN İSTİFA ETTİĞİ GÜN, 200 KARDEŞİMİZ PARTİMİZE ÜYE OLDU”

İl Başkanı Aktaş, partiden 100 değil 7 kişinin istifa ettiğini belirterek, açıklamasını şöyle devam ettirdi;  “Partimizden 100 kişi değil 7 kardeşimiz istifa etmiştir. Tam da bu 7 istifanın olduğu son iki günde Yargıtay resmî kayıtlarına göre Kastamonu’muzda 200 Kardeşimiz Yeniden Refah Partimize üye olmuşlardır. Netice itibarı ile Partimiz büyümekte büyürken meydana gelen bazı istifalar nokta kadar önem taşımamaktadır.”