'Gündem değiştirmeye çalışan bu siyasi yapıdan, Kastamonu'ya hayır gelmez'

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesglioğlu, 'Biz demiştik batsın' diyenlerden bu şehre hayır gelmez' dedi.

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

''Kurdelesini kesmekin koşanlar,Fotoğrafa girmek için yarışanlar,İşler biraz kötüye gidince “Biz demiştik batsın” diyenlerden bu şehre hayır gelmez. Parası olan,adamı olan siyasi yapıdan bu halka derman olmaz. Sadece maç izlemek için şehre gelen vekilden bu şehre hayır gelmez. Sürekli bir,birleriyle kavga eden siyasilerden bu şehre hayır gelmez.

Adamına göre,zamana göre haksızlıklara karşı çıkan ilkesiz siyasilerden bu şehre hayır gelmez'' dedi.

 

Gündemde kalmak için bulduğu her türlü dedikoduyu gündem değiştirmek için kullanan siyasi yapılardan bu şehre hayır gelmeyeceğini kaydeden Başesgioğlu, ''Ankara’nın listesini yaptığı halktan bir haber kişilerin seçimlerde dayatıldığı yapıdan bu şehre hayır gelmez.Aynı metni her toplantıda okuyan vekilden bu şehre hayır gelmez.

Bir araya gelip bir bardak çay içmeyen,sohbet etmeyen,sorunları tartışmayan ortak akıl ile çalışmayan siyasi yapıdan bu şehre hayır gelmez. Proje üretmek yetine Devletin kurumlarıyla kavga eden akıldan bu şehre hayır gelmez. Halkımızın gündemi; Hayat pahalılığı,geçim sıkıntısı,işsizlik,üretememek,maliyetlerin çok yüksek olması.yeterli beslenmemek,konut kiraları emeklilerin yaşam mücadelesi,Sağlık ve eğitim sorunları .

Çare ; Halkın onayıyla,hakkın tercihleriyle kişisel çıkarları ve çevresi için çalışmayan hak,hukuk,adaleti ilke edinmiş hesap veren,ayrımsız hesap soran halk gibi yaşayan memleket sevdalılarına ihtiyaç var . Artık tercihlerinizi değiştirin,değişimden yana tavır alın kendinize ve oylarınıza güvenin hakem sizlersiniz . Ne ekerseniz onu biçersiniz'' diye kaydetti.