Müftülükten özellere özel program

Kastamonu Müftülüğü, İl Engelli Koordinatörlüğü tarafından Engelsiz Cami Buluşmaları programı kapsamında İsmail Bey Camii 'nde program düzenlendi.

Program İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Şenol Demirbaş, Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz, Kastamonu Görme Engelliler Derneği Başkanı Cahit Kuşoğlu, özel ve engelli bireyler ile aileleri katılım sağladı.

Öğle namazının kılınmasıyla başlayan programın devamında sohbet edilerek, ilahi ve kasideler söylendi. Devamında dua ikram ve ney dinletisi yapıldı. Dilek ve temennilerin ardından program sona erdi.

 

BOYRAZ: "YAVRULARIMIZIN DUASINI ALMAK BİR ŞANS"

 

Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz; " Bu güzel programa, güzel ve özel bir günde yavrularımızı ve ailelerimizi davet eden Kastamonu Müftümüz Mustafa Bilgiç Bey'e, Gençlik Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak Bey'e, Engelliler Koordinatörlerimiz Şenol hocam ve Hatice hocamıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Yavrularımızın duasını Almak gerçekten bir şans, Rabbim razı olsun.