İGM'de Şubat maratonu sürüyor

İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı olağan meclis toplantıları devam ediyor.

. Şubat ayı toplantılarının 3'ncü birleşimi Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda  2 gündem maddesi görüşüldü.

MÜDÜRLÜKLER BİRLEŞTİ

Toplantının ilk gündem maddesinde Plan ve Proje Müdürü ile Yatırım ve İnşaat Müdürlerinin müştereken imzaladıkları değerlendirme raporunda yer alan; " ...her iki müdürlüğün de benzer nitelikte iş kalemlerine sahip olduğu, personellerin aynı odada bir arada çalıştıkları aynı şeyi yaptıkları ve hizmet kalemlerinin birbiriyle bütünleştiği ifade ederek, iki müdürlüğün tek müdürlük altında toplanarak hizmet vermesinin daha verimli olacağı" yazısına istinaden, İl Özel İdare bünyesinde yer alan, Plan ve Proje Müdürlüğü ve Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünün birleştirilerek, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü olarak tek Müdürlük olması teklifi görüşüldü. Söz konusu teklif, oybirliğiyle Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu'na gönderildi.

Gündemin ikinci maddesinde ise, İl Özel İdaresi makine parkında bulunan makine ve ekipmanların, akaryakıt, KDV ve Damga Vergisi dahil belirlenecek hizmet bedelleri karşılığında kiraya verilebilmesi için 2022 yılı ücret tarifelerinin belirlenmesi ile ilgili İl Özel İdaresinin ilgili teklifi hakkında hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü. Rapor meclis tarafından kabul edildi.