Güzel: ‘Milli şahlanış için yola revan oluyoruz’

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı olarak ilk açıklamasını yapan Akif Güzel; “Yeniden Milli Görüş ve milli bir şahlanışı başlatmak için yola revan oluyoruz” dedi.

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, önceki gün Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Merkezi’ne davet edilmiş ve kendisine Kastamonu İl Başkanlığı görevi resmi olarak verilmişti.

YRP Kastamonu İl Başkanı olarak ilk açıklamasını yapan Akif Güzel; “Yeniden Milli Görüş ve milli bir şahlanışı başlatmak için yola revan oluyoruz” dedi.

“HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR DEMİŞTİK”

YRP İl Başkanı Güzel, açıklamasında şunları kaydetti; “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız sayın Dr. Fatih Erbakan beyin takdirleriyle Kastamonu İl Başkanlığı görevi tarafımıza tevdi edilmiştir. Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız sayın Nureddin Gül bey tarafından İl Başkanlığı yetki belgesi tarafımıza verilerek görevimize başlamış bulunuyoruz. Bayrağı devraldığım önceki dönem İl Başkanımız sayın İbrahim Demir başta olmak üzere bu davaya emek veren, gönül veren tüm büyüklerime, kardeşlerime ve destekçi olan arkadaşlarıma kalbi şükranlarımı sunuyorum. Her son yeni bir başlangıçtır demiştik. Bugün de Bismillah diyerek Kastamonumuza ve milletimize hizmet için, yeniden Milli Görüş ve milli bir şahlanışı başlatmak için yola revan oluyoruz. Rabbim mahcup etmesin.” (Haber Merkezi)