Taşköprülü avukat, bu yıl da başardı

Bursa Barosu'nca Merhum Avukat Cengiz Göral adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen makale yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmada iki yıl üst üste birinci olan Taşköprülü avukat, bu yıl da 2’ncilik kürsüsüne çıktı.

Yarışmada, Antalya Barosu'ndan Av. Onur Altınkan “Düşünsel Evrimin Zirvesi Olarak Hukuk” adlı makalesi ile 1’nciliğe layık görülürken, Kastamonu Barosu'ndan Av. Muhammed Enver Gökkılıç “Ergenekon Davasının Adil Yargılanma Hakkı Ve Masumiyet Karinesi İlkeleri Işığında İncelenmesi” adlı makalesi ile 2’ncilik ödülüne ve Bursa Barosu'ndan Av. İryna Aksakal “Hayallerden Gerçeğe Demokrasi” adlı makalesi ile 3.lük ödülüne layık görüldü.

2022 ve 2023 yıllarında yine Bursa Baro’su tarafından düzenlenen makale yarışmalarında üst üste birincilik ödülünü Kastamonu Barosu Avukatlarından Muhammed Enver Gökkılıç kazanmıştı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından kısa bir açıklama yapan Gökkılıç, iki yıl üst üste birinci olduğu makale yarışmasında bu defa ikinci olduğunu ve bu ödülü ilerleyen bir tarihte Kastamonu Barosu adına büyük bir onurla alacağını belirtti.

Avukatlık mesleğini devam ettirirken Kamu Hukuku Yüksek Lisans Programını da tamamlayan Taşköprülü hukukçu Gökkılıç’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. (Haber Merkezi)