Ormandan kenevir, otobüsten esrar!..

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen titiz çalışmalar sonucu 3 ilçede 6 kişi gözaltına alındı. Şahıslardan 2’si tutuklandı.

Çalışmalar kapsamında Daday ilçesinde; C.Ç., Z.Ç. ve H.A.G.B. isimli şahısların kenevir ekimi yaptıkları ormanlık bölgede, araç ve üstlerinde yapılan aramada; 1545 gr esrar maddesi, 50 kök kenevir ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

YOLCU OTOBÜSÜNÜN BAGAJINDAN ESRAR ÇIKTI

Tosya ilçesinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüsün bagajında yapılan aramada; D.T. isimli şahsa ait kutu içerisinde 100 gr esrar ele geçirilirken, merkez ilçede ise E.A. ve B.A. isimli şahısların evlerinde yapılan aramada 100 adet sentetik ecza hapı yakalandı.

ADLİYEYE SEVK EDİLEN 6 KİŞİDEN 2’SU TUTUKLANDI

Jandarma ekiplerince gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen şahıslardan C.Ç. ve Z.Ç., tutuklanarak Kastamonu Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile kamu düzeninin devamlılığının sağlanmasına yönelik faaliyetlere kararlılıkla devam edilmektedir” denildi. (Haber Merkezi)