Böyle hoca zor bulunur!

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri, yaklaşan vize sınavları öncesinde Daday Tüfekçi Köyü'nde bulunan Kılıç At Çiftliği'nde vakit geçirerek moral buldu. Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesii Rugeş Demir'in sponsor bularak öğrencilerini gezdirdiği etkinlikte; öğrenciler, sınavlar öncesinde moral bulurken, Daday'ın eşsiz doğasının tadını çıkardılar.

Yiğit Anadolu Turizm işletme sahibi Tamer Yiğit'in araç tahsis ederek öğrencilere jest yaptığı etkinlikte Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Rugeş Demir, öğrencileri bir araya getirdi.

DEMİR; “ONLARIN YÜZÜ GÜLDÜKÇE BİZ DE GÜLÜYORUZ”

Kastamonu Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Rugeş Demir, vize sınavları öncesinde öğrencilere moral vermek istediklerini belirterek, ''“Gezmeyi seven bir insan olarak Türkiye’nin 76 şehrini gezdim. Dersine girdiğim öğrencilere de sponsorlar bularak gezi faaliyetleri düzenledim. Bugün de beni tanıyan tanımayan tüm öğrencilere Yiğit Turizm vasıtasıyla Kılıç At Çiftliği'ni gezme fırsatı tanıdık. Sınavlardan önce öğrencilerin kafa dağıtması, çay içmesi ve doğa ile baş başa kalması için böyle bir etkinlik düzenledik. Çevremde tanıdığım müzisyen öğrencilerimde ücretsiz canlı müzik hizmeti sundular. Bu tür etkinliklerimiz her zaman devam edecek, tüm öğrencilerimizin yanındayız. Gençliğimize gerçekten sahip çıkmak gerek. Zaten öğrencilerimizin bir gelecek kaygısı var. Biz bu kaygıları en aza indirmeye çalışacağız. Öğrencilerimle gezmek bana çok mutluluk veriyor. Onların yüzü güldükçe bizde gülüyoruz'' dedi.

KILIÇ; “KESİNLİKLE ALKOL YOK”

İşletme Sahibi Mehmet Kılıç ise, öğrencileri ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, şu ifadelere yer verdi; ''Bizim en önemli amacımız gelen müşterilerimizi iyi bir şekilde ağırlamaktır. Bu çiftlik bizim geçim kaynağımız fakat,  gelen misafirlerimizin memnuniyeti de çok önemli.  Her geçen gün farklı insanlarla tanışıyoruz. Bu durum beni çok memnun ediyor. Yaptığım işi çok seviyorum ve hayatımdan memnunum. Ben 7 yaşından beri at üzerindeyim. Atların sağlığından beslenmesine kadar tüm konulara vakıfım. Atın her türlü ihtiyaçlarını giderecek tecrübeye sahibim. Biz bu işe başladığımızda ilk etapta 2 at ile başladık. Şu an Allah’a çok şükür 10 at ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Safari adı altında bir etkinliğimiz var. Tüfekçi köyü çevresinde müşterilerimiz atlarımızla tur yapıyor. Safari 40 dakika sürüyor ve ücreti 70 TL. Bazen durumu olmayan öğrencilerimizle karşılaştığımızda elimizden gelen indirimi yapıyoruz. Neticede yokluğu da gördük varlığı da insan halinden anlıyoruz. Semaverde sınırsız çay kahve gibi meşrubatlarımız mevcut. Yöresel etli ekmeğimiz var. Uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Burası aile işletmesidir. İşletmemizde kesinlikle alkol yok. Alkollü müşterilerimizi de kesinlikle almıyoruz. Maddi durumu olmayan öğrencilerimiz varsa eğer ilk başta söylediğim gibi bir şekilde hallederiz. Hiç çekinmesinler. Buraya gelen müşterilerimin eğlenmeden gitmesini istemiyoruz. Maddi durumu olan da eğlensin olmayan da. Eğer insan işine hile hurda katmazsa yaptığı her işte başarılı olur. Yiğit Anadolu Turizm’e teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.