"Fark atacağımız maçı berabere bitirdik"

Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS) Teknik Direktörü Sait Taş, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Haymana Belediyespor ile deplasmanda oynadıkları ve 0-0 eşitlikle sonuçlanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu

Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS) Teknik Direktörü Sait Taş, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Haymana Belediyespor ile deplasmanda oynadıkları ve 0-0 eşitlikle sonuçlanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Özel İdare KHS'nin BAL'ın 2'nci haftasında oynadığı maçta, Haymana Belediyespor ile 0-0 berabere kalmıştı. Beraberlik sonucunda çok üzgün olduklarını ifade eden teknik direktör Sait Taş, "Çocukların mücadelesi, mücadelenin hakkı beraberlik değildi. Kaçan bir maç oldu. Çok kaçırdık. Yalnızca son vuruşlarda değil, finallerdeki yanlış tercihlerle de birçok pozisyonu harcadık. Fark atacağımız maçı berabere bitirdik. Teknik adamlık kariyerimde daha önce birçok maçta mağlup oldum, bu beraberlik kadar üzülmemiştim. Erdi mesela müthiş oynadı, çok koştu, bir sürü pozisyon yakaladı, iki kez karşı karşıya kaçırdı… Canım çok sıkkın. Ama oyundan memnunum. Gelişimden memnunum. Söylediklerim sahaya yansıtma isteklerinden memnunum. İlk deplasmandı, daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.