Vali Avni Çakır'dan seçim değerlendirmesi

Vali Avni Çakır, İl Genel Meclisi'nde gerçekleştirilen Turizm toplantısı öncesinde Türkiye Genel Seçimleri ile 2'nci Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için kısa bir değerlendirme yaptı.

Vali Avni Çakır, değerlendirmesinde; "Halkımızın iradesi sonucu tecelli eden sonuçların devletimize milletimize, hükümetimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yeni sezon hepimize güzel hizmetler getirir ve hayırlı olur" dedi.

"İNŞALLAH YENİ SEZON HEPİMİZE GÜZEL HİZMETLER GETİRİR VE HAYIRLI OLUR"

Seçim süreci hakkında konuşan Vali Avni Çakır; "Genel seçimleri ve ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi Allah'a şükür ki hem Kastamonu insanımızın feraseti hem siyasi partideki arkadaşlarımızın, siyasilerimizin, başkanlarımızın, hem bu konuda vatandaşlarımızın sağduyusu, vatandaşlarımızın tüm iradesini sandığa tam yansıması noktasında gece gündüz demeden görev yapan tüm kamu yöneticisi, kolluk kuvvetleri arkadaşlarımız, kaymakamlarımız, görev alan tüm arkadaşlarımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Halkımızın iradesi sonucu tecelli eden sonuçların devletimize milletimize, hükümetimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yeni sezon hepimize güzel hizmetler getirir ve hayırlı olur. Bu anlamda Kastamonu'muzun ismi nüfus anlamında orta sıralarda geçen Anadolu şehri olarak gözükmekle beraber 13 bin metrekareyi aşan bir yüzölçümü 1054 köyü ve son 2-3 haftadır da şuan ki tespitlerimize göre 63-64 yıllık en yağışlı bir dönemi geride bırakan ilimizde bu anlamda seçimlerin noksansız bir şekilde gerçekleştirilmesinden memnunuz. Bu anlamda hepimizin desteği oldu. Ben tekrar teşekkür ediyorum."