Taşköprü OİM'den ironik paylaşım

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından, Küçüksu Mesire Yerindeki çöpler temizlendi. İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan ironik paylaşımda; "Küçüksu mesire yerini dinlenmek amaçlı gidenlerin duyarlılığı bizleri duygulandırdı. Sanki çöpü mesire yerine atmak için Taşköprü'den taşımışlar" denilerek, durum eleştirildi.

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından Küçüksu Mesire alanında temizlik yapıldı. Piknik alanına atılan çöpler, cam ve plastik  şişeler, ekipler tarafından toplanarak, alanda yüzde 80 oranında temizlik yapıldı. Çalışmaların devam edeceği kaydedildi. 

"KÜÇÜKSU MESİRE YERİ'NE DİNLENMEK İÇİN GİDENLERİN DUYARLILIĞI BİZLERİ DUYGULANDIRDI"

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan ironik açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Küçüksu Mesire Yeri, ekiplerimizle birlikte yüzde 80 temizlendi, çalışmalara yarın da devam edilecek. Ancak Küçüksu Mesire Yeri'ne dinlenmek için gidenlerin duyarlılığı bizleri duygulandırdı. Sanki çöpü mesire yerine atmak için Taşköprü'den taşımışlar. Hadi çöpünü bıraktın, daha yeni yapılmış çitlerin ne suçu vardı? Onlar sizlerin, çocuklarınızın, torunlarınızın güvenliği için. Lütfen bulmak ve kullanmak istediğiniz gibi bırakın."