AK Gençlik, Deve Hanı’nda buluştu

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları ve ilçe ziyareti için Kastamonu’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, gençlerle bir araya geldi.

İsmailbey Külliyesi Deve Hanı’nda AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen, "İlk Oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a" etkinliğine; AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayları Fatma Serap Ekmekci ve Mehmet Umur, İl Başkanı Doğan Ünlü, Kastamonu’da misafir olan afetzede aileler ile İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ve 100 genç katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Kastamonu'da olmaktan duyduğu memnuniyeti ve bu seçimin tüm Türkiye ve özellikle gençler için bir milât ve yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı İ. Oğuzhan Sayıkoğlu ise; “Bu seçim bizim geleceğimizin yarınlarımızın seçimi, Türkiye yüzyılını gençler inşa edecek ve geleceğin Türkiye'si sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Milletvekili adaylarımız açıklandığı andan itibaren geçe gündüz demeden sahada caddede sokakta her yerdeyiz. 14 Mayıs akşamı yeniden sayın Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ve balkon konuşmasını izleyeceğiz. Etkinliğimize katılan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.