MuhafazakarTekneTuruileDoğaKeşfi!

Teknekiralayarakyapılabilecekpekçokalternatifseçenekbulunuyor.


 Bireyselolarakotellerintoplualanlarındasıkılanailesivearkadaşlarıileözelvakitgeçirmeyifırsatbulamayanlariçinuygunbirseçenekolarakdeğerlendiriliyor. Kiralıkteknefırsatıkendinikalabalıktanizoleetmekisteyenkişileriçinkaçınılmazbirfırsathalinegeliyor. Dahamuhafazakarvebireyseltatilanlayışınasahipkişileriçinseçilebilecekalternatifgezirotalarıtatilsürecinidahahareketli hale getiriyor.

 

Özellikleinsankalabalığındansıkılmışolankişileriçindahagürültüsüzalanlaragiderektatilinisürdürebilmektamamenkişininkontrolündeoluyor. Dahaözgürvedayatılmadanbireyselliğinönplandaolduğutatilsüreciiçintekneturuöneriliyor. Bu kendihalindevakitgeçirmektenhoşlananlarileçokçocukluaileleriçineşibulunmazbirfırsatalanı da oluşturuyor.

 

Muğla, Fethiye, Kalkan…

 

Teknekiralayacaklariçinendoğruzamanıbelirlemekvehavaşartlarınauygundoğrubirorganizasyontasarlamakönemlidir. Keyiflisüreciyağmurluhavatamamenolumsuzolaraketkileyebilir. Eniyi ideal mevsimplanlamasıüzerindenteknetatilideğerlendirilmelidir. Baharaylarıveyazarlarıtercihedilebilir. Teknekiralamadendiğindeaklagelecekbazıgezirotalarıbulunur. Bunlartarihimekanlarınbulunduğutatilrotalarıbaştaolmaküzeredahaçokhiçgörülmemişdoğamanzaralarınbulunduğuyerlerolabilir.

 

ÜlkemizdeEgekıyılarıpopülertekneturlarınadüzenlendiğibölgelerarasındadır. Bu bölgeleriçerisindeMuğla, Kaş, Fethiye, MarmarisveKalkangüzergahıdahaçoktercihedilir. ElbettekiEgedışındaAkdenizveMarmara'datercihedilentekneturlarıarasındayeralır. ÖzellikletatilbölgeleriBatıKaradenizşeriditeknetatiliiçinmuhteşemfırsatlarsunar. Egekıyılarıdışındaİstanbul'un Ada bölgesi, Akdenizkıyısı, İzmir kıyılarıileBatıKaradenizçizgisipopülerliğinikorumayadevamediyor.