Kastamonu Gücü evinde mağlup: 2-3

Kadınlar Futbol 2’nci Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Gücü, C grubundaki üçüncü maçta Düzce Kadın Futbol’u konuk etti. Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde oynanan müsabaka, temsilcimizin 2-3 mağlubiyetiyle sona erdi. Kastamonu Gücü, ilk defa mücadele ettiği 2’nci Lig’de ilk mağlubiyetini üçüncü haftada almış oldu.

Maçta hakem kararları çok tartışıldı. Kastamonu bölgesi müsabakanın yan hakemi oldukça vasat kararlara imza atarken, maçın sonucuna doğrudan etki etti. Maçın orta hakemi de yine takdir haklarını rakipten yana kullandı. Rakip kalecinin maçın 22’nci dakikasından itibaren oyuncu yavaşlatmasına 90+12 dakika sonuna kadar göz yuman maçın hakemi, Kastamonu Gücü Antrenörü Necip Oktay’ı da oyundan attı. Hakem, Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde maçı izleyen ve izledikleri yerden tepki gösteren Kastamonu Gücü yönetimini de polisler aracılığıyla oldukları alandan uzaklaştırdı.

Maçın ilk golü 22’nci dakikada penaltıdan geldi. Düzce’nin kullandığı penaltı vuruşunu Kastamonu Gücü kalecisi çıkarsa da yan hakem penaltı atışını tekrarlattı. Tekrarlanan penaltı neticesinde Düzce 0-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Düzce, 55’inci dakikada farkı 2’ye çıkardı. Dakikalar 78’i gösterirken, izleyenler tarafından ‘penaltı değil’ olarak yorumlanan bir pozisyonda Kastamonu Gücü lehine penaltı verildi. Kübra penaltıyı gole çevirip skoru 1-2’ye getirdi. 90+2’de Düzce farkı tekrar 2’ye çıkarttı (1-3). 90+6’ncı dakikada Kastamonu Gücü penaltı kazandı ve Kübra’yla skoru 2-3’e getirdi. Maç da bu şekilde sonuçlandı.

Kastamonu Gücü bu mağlubiyetle 6 puanda kalırken, Düzce Kadın Futbol ligdeki ilk galibiyetini aldı.